Lesley
Lesley Food 8 feb 2018

De Big Mac bestaat 50 jaar en McDonald’s komt met megaburger

Je kunt zeggen wat je wilt, maar de Big Mac blijft toch wel de koning der McDonald’s-burgers. Dat lijkt de keten zelf ook heel goed te beseffen, nu ze met een nog grotere variant op de proppen komen.

Grand Big Mac

De megaburger heet de Grand Big Mac en is een flink stuk groter dan de originele. Samen met de megaburger brengt McDonald’s ook een kleinere burger op de markt, de Mac Junior. Daar kunnen wij natuurlijk helemaal niks mee. Want ja, waarom minder eten als je ook meer kunt eten?

Vijftigjarig bestaan

Goed, terug naar de Grand Big Mac – Mega Mac vinden wij eigenlijk een betere naam, maar goed, dat terzijde. De burger is in het leven geroepen om het vijftigjarig bestaan van de Big Mac te vieren. Hij komt met twee grotere stukken vlees, twee plakken kaas, meer sla en meer ui tussen een groter broodje. Oh my… daar gaat ons McDo-hart toch wel wat sneller van kloppen.

Er is ook slecht nieuws

Voor wie al meteen richting McDonald’s wil sprinten, hebben we helaas slecht nieuws. De Grand Big Mac is voorlopig alleen in de Verenigde Staten en in Engeland verkrijgbaar en ook nog eens voor bepaalde tijd, namelijk tot 20 maart. Heb je in de krokusvakantie een tripje gepland naar Londen of New York? Lucky you.

Big Mac

Oh en mocht je het je toch om de een of andere reden afvragen: de Mac Junior is gewoon een klein broodje met een stukje vlees, wat sla, een beetje kaas en saus. Nee, daar heb je inderdaad precies niets aan.

Reageer op artikel:
De Big Mac bestaat 50 jaar en McDonald’s komt met megaburger
Sluiten