Laura
Laura Love & Life 28 dec 2018

Held: Deliveroo-bezorger haalde een spin weg voor een bange vrouw

Een van onze grootste nachtmerries? Dat is ongetwijfeld dat er een grote spin komt aanzetten nét wanneer je alleen thuis bent. No way dat jij kunt slapen met die spin in je buurt, maar wat doe je als je bang bent voor het enge wezen? Tja, dan zit er maar één ding op: eten bestellen.

Deliveroo brengt eten en haalt spin weg

Het overkwam de Britse Demi Sweeney. Ze zag een enorme spin, maar durfde hem niet zelf weg te halen. De oplossing? Ze besloot via Deliveroo KFC-kippetjes te bestellen en aan de bezorger te vragen of hij de spin wilde weghalen. In een berichtje naar de bezorgingsdienst schreef ze:

“Ik heb een enorme angst voor spinnen, er zit er eentje vlak bij de deur. Als ik eten bestel bij Deliveroo, zou de bezorger hem dan kunnen weghalen?” Een halfuurtje later stond de bezorger voor de deur met eten én een niet zo’n leuke mededeling: hij was zelf ook bang voor spinnen. Nadat Demi hem smeekte om de spin toch weg te halen, ging hij er toch voor:

Wat een held

Nadat de bezorger de spin door de toilet had gespoeld, was Demi door het dolle heen – ze durfde de rest van de dag alleen geen bezoekje meer te brengen aan de wc. Aan BuzzFeed vertelde ze dat ze de jongen zeker vijftig keer bedankte. Hij vond het blijkbaar echt heel grappig want hij bleef maar lachen.

Deliveroo was vanzelfsprekend ook wel blij met de publiciteit die ze door de actie kregen. In een tweet naar Demi zeggen ze dat ze ervoor zorgen dat de bezorger nog een beloning krijgt:

Zo, weten we dat ook weer. Die spinnen krijgen ons niet klein hoor – en op zich nemen we elke reden om eten te bestellen bloedserieus. Win-win! Enne … hier is nog een trucje om die rotbeesten op afstand te houden.

Met dit simpele trucje hou jij spinnen en muizen voortaan op afstand

Reageer op artikel:
Held: Deliveroo-bezorger haalde een spin weg voor een bange vrouw
Sluiten