Jutta
Jutta Fashion 18 jul 2018

De beste platte schoenen voor op een bruiloft (en elk ander feest)

Niets fijner dan je hoge hakken uitdoen aan het einde van een bruiloft of een andere lange dag. Een blik op je voeten zegt genoeg: dit was de hel. Maar let’s face it: we hoeven geen hakken te dragen om er fabulous uit te zien. Schop die torenhoge stelten uit en rock je outfit met één van deze platte schoenen. 

Kun je jezelf niet zien met hakken van twaalf centimeter? Je bent niet de enige. Zeker als je een hele dag staat, zoals op een bruiloft, schreeuwen je voeten het uit. Op de dansvloer lijk je meer op een pasgeboren kip en de wc is je nieuwe beste vriend, omdat je daar elke tien minuten gaat uitrusten.

Platte schoenen

Jaren geleden was het zoeken naar mooie platte schoenen een heel avontuur en sloeg onmiddellijk de paniek toe. Natuurlijk houden we nog steeds van hakken, maar  we kunnen nu ook met een gerust hart flatjes dragen. Oh yeah!

Dus check deze geweldige schoenen zonder hak: van sandalen tot muiltjes, loafers en mocassins – met deze exemplaren overleef je elk feest zonder pijn. Hierna wil je nooit meer hakken dragen (oké, bijna nooit meer). En wil je toch op hakken lopen, neem dan deze platte schoenen mee voor als je toch zere voeten krijgt.

Leren muiltjes, Zara €39,95

platte schoenen voor op een feest

Geborduurde muiltjes, Mango €59,99

platte schoenen voor op een feest

Muiltjes met ruffles, Stradivarius €17,99

platte schoenen voor op een feest

Suède ballerina’s, H&M €49,99

 

Koraalkleurige sandaal, Berschka €15,99

Geweven muiltje, Asos €82,99

Platte sandalen, Topshop €50,00

Mooi hé, dat lavendelpaars?

Na millennial pink is nu ook millennial lila een trendkleur

Reageer op artikel:
De beste platte schoenen voor op een bruiloft (en elk ander feest)
Sluiten