Renee
Renee Travel 8 feb 2019

Dit is de beste dag om de goedkoopste vliegtickets te scoren

Rule number one om de goedkoopste vliegtickets te scoren is ze op de beste dag te kopen. Je hebt waarschijnlijk geleerd dat dinsdag the very best moment is om je vakantie te boeken, maar dat is nu niet meer het geval. Wij verklappen welke dag het dan wel is.

Er is niets zo leuk als er in de zomer op uit ttrekken en te genieten van het zonnetje. Of je nu wilt citytrippen in Vilnius of op het warme strand van Curaçao wilt liggen bakken, met dit advies kan dat nu allemaal tegen de laagste prijs.

Vilnius: hipster heaven of local life?

Wij willen de goedkoopste vliegtickets

Het Amerikaanse technologiebedrijf Expedia onderzocht in samenwerking met Airlines Reporting Corporation het ideale moment om je reis te boeken. Als we dat onderzoek mogen geloven scoor je de goedkoopste vliegtickets op … zondag.

En daar is een verklaring voor: omdat zakenmensen tegenwoordig doorheen de week tickets kopen, is de prijs in het weekend gezakt. Da’s heel gemakkelijk, want op zondag heb jij meer dan genoeg tijd om op je gemak vanuit je luie zetel het goedkoopste ticket te scoren.

goedkoopste tickets

Het ideale moment

Oh en trouwens, zorg ervoor dat je minstens 21 dagen op voorhand je reis boekt. Zo ben je er zeker van dat je het goedkoopste van het goedkoopste boekt. Capice?

Onze koffers staan alvast klaar om tegen de laagste prijs naar Unicorn Island te vertrekken!

Inpakken en wegwezen naar dit heerlijke Unicorn Island!

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reader's Digest

Reageer op artikel:
Dit is de beste dag om de goedkoopste vliegtickets te scoren
Sluiten