Surinde
Surinde Love & Life 6 apr 2019

10 bekende koppels met een groot leeftijdsverschil

Op liefde staat geen leeftijd, of dat is toch wat ze zeggen. En in dit geval is het ook waar. Deze celebs hebben elkaar gevonden, ook al is er misschien een leeftijdsverschil van wel tien jaar. Natuurlijk blijft het soms raar wanneer iemand samen is met iemand die bijna twee keer zo oud is, maar het hart weet wat het wil.

bekende koppels leeftijdsverschil

1. Mary-Kate Olsen & Olivier Sarkozy

Leeftijdsverschil: 17 jaar.
Voormalige ‘Full House’-ster en modeontwerpster Mary-Kate was 25 toen ze iets begon met de Franse bankier Olivier (42). Tot ieders verbazing was dit een goeie match aangezien het koppel in 2015 is getrouwd. Tot op de dag van vandaag zijn de twee nog steeds erg gelukkig samen.

bekende koppels leeftijdsverschil

2. Kathryn Boyd & Josh Brolin

Leeftijdsverschil: 20 jaar.
In maart 2013 is de 50-jarige Josh Brolin een relatie begonnen met zijn voormalige assistente Kathryn Boyd (30). De twee trouwden in september 2016 in Cashiers, Noord-Carolina. De ‘Avengers: Infinity War‘-acteur had al twee kinderen – Eden (24) en Trevor (30) – uit zijn vorig huwelijk. Afgelopen jaar verwelkomde hij zijn derde kindje – Westlyn Reign – met Kathryn.

bekende koppels leeftijdsverschil

3. Blake Lively & Ryan Reynolds, 11 jaar

Leeftijdsverschil: 11 jaar.
Blake was net 22 toen ze Reynolds (33) – die toen nog was getrouwd met Scarlett Johansson – leerde kennen op de set van ‘Green Lantern’. De twee trouwden in 2012 en zijn de trotse ouders van James en Inez Reynolds. Daarnaast zijn ze toch wel het leukste koppel ooit, zeker als je hun sociale media in het oog houdt waar ze af en toe grapjes over elkaar posten.

Bekende koppels leeftijdsverschil 

4. Sarah Paulson & Holland Taylor, 32 jaar

Leeftijdsverschil: 32 jaar.
Toen de 40-jarige Sarah Paulson iets begon met de 72-jarige Holland Taylor was het geen verrassing dat er een paar mensen raar opkeken. Ze ontmoetten elkaar voor het eerst op een dinner party zo’n twaalf jaar geleden, een aantal jaar later kwamen ze terug met elkaar in contact via Twitter. En de rest is geschiedenis.

bekende koppels leeftijdsverschil

5. Beyonce & Jay-Z

Leeftijdsverschil: 12 jaar.
Queen Bey was net 18 toen ze Jay-Z leerde kennen, een jaar later is ze een relatie begonnen met de 31-jarige rapper. Dit paar werd al snel het ‘it’-koppel in de muziekindustrie. Ze hebben zeven jaar gedatet voordat ze in 2008 uiteindelijk trouwden in een top secret-ceremonie. In 2012 kregen ze hun dochter Blue Ivy en zes jaar volgde de tweeling Sir en Rumi.

bekende koppels leeftijdsverschil

6. Calista Flockhart & Harrison Ford

Leeftijdsverschil: 22 jaar.
Toen Cat Grant en Indiana Jones begonnen te daten kon niemand het geloven en nu zijn ze een van Hollywoods bekendste koppels. In 2002 zijn de 38-jarige Flockhart en 60-jarige Ford een relatie begonnen, acht jaar later is dit prachtig paar getrouwd. Calista was toen al moeder van haar geadopteerde zoon Liam, waarvan Harrison nu officieel ook de vader is.

7. Priyanka Chopra & Nick Jonas, 11 jaar

Leeftijdsverschil: 11 jaar.
Toen het jongste lid van The Jonas Brothers – intussen toch ook al wel 25 -, zijn verloving met de prachtige ‘Quantico’-actrice Priyanka Chopra (36) aankondigde kregen ze toch enkele rare blikken. Het zou blijkbaar raar zijn dat een jongere man iets begint met een oudere vrouw.

Het pasgetrouwde koppel werd door vrienden aan elkaar voorgesteld. Toen ze eindelijk besloten om meer dan alleen vrienden te zijn, duurde het maar twee maanden voordat Nick een aanzoek deed. Wij snappen Nick volledig hoor, het is hem gelukt een van de mooiste vrouwen ooit aan de haak te slaan.

bekende koppels leeftijdsverschil

8. Deborra lee-Furness & Hugh Jackman

Leeftijdsverschil: 13 jaar.
Opnieuw een mooi voorbeeld van een oudere vrouw die een relatie begon met een jongere man. De 49-jarige Wolverine kan zich de dag dat hij zijn vrouw Deborra (62) leerde kennen herinneren alsof het gisteren was. De twee acteurs leerde elkaar kennen op de set van een Australische show en Jackson was direct helemaal verkocht. Ondertussen zijn de twee al 21 jaar gelukkig getrouwd, wat een eeuwigheid is voor celebs in Hollywood.

bekende koppels leeftijdsverschil

9. Ellen DeGeneres & Portia DiRossi

Leeftijdsverschil: 15 jaar.
Weinig mensen lijken te weten dat de talkshowhost en actrice een groot leeftijdsverschil hebben. Ondanks dit verschil wist het koppel vanaf het eerste moment dat ze elkaar zagen al dat ze soulmates waren. Zo’n vier jaar later besloten ze te trouwen tijdens een prachtige privé-ceremonie in Beverly Hills.

bekende koppels leeftijdsverschil

10. Sam and Aaron Taylor-Johnson, 23 jaar

Leeftijdsverschil: 23 jaar.
Hij was een knappe jonge acteur, zij een pas gescheiden vrouw met twee kindjes. Klinkt als het begin van een episch liefdesverhaal en dat is het ook. Toen de 18 jaar oude Aaron een relatie begon met de 42-jarige “Nowhere Boy”-regisseuse Sam ontplofte het internet met reacties. Ondanks de controversiële start is het koppel nog steeds samen, ze zijn in 2012 getrouwd en hebben samen twee dochters.

bekende koppels leeftijdsverschil

In case you forgot: deze celebrity-koppels bestonden écht in 2005

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.FamilyMinded

Reageer op artikel:
10 bekende koppels met een groot leeftijdsverschil
Sluiten