Lesley
Lesley Beauty 23 mei 2019

Tromgeroffel 🥁 … Hier is NSMBL’s Beauty Brigade

Veel bezig met crèmes, poeders, lakjes, olies en the lot? Wij ook. Maar omdat we geregeld niezen wanneer we mascara aanbrengen en in de war raken door alle zevenendertig tinten rode lippenstift kunnen we wel wat hulp gebruiken. NSMBL’s Beauty Brigade to the rescue. Pouchka, Felix en Sofie lossen al je prangende beauty-vragen op.

Dit is … PouchkaHoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Ik hou van klassiekers; skinny jeans en sneakers of leuke pumps en een LBD. Elegant en stijlvol.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Clouds are sunny and water is dry, this poem makes no sense, and neither do I.

Wat is je beste beauty-hack?

Een product dat altijd in mijn make-upkit zit is vaseline. Het is heel goedkoop en je kunt het overal voor gebruiken. Droge lippen zijn zo gefikst door er eerst een dikke laag vaseline op aan te brengen, zo kunnen ze hydrateren. Na tien minuutjes haal je de vaseline er weer af en breng je lippenstift aan. Vaseline mengen met suiker kan ook een hele goede lipscrub zijn.

Last van droge velletjes rond je neus waardoor je foundation er niet goed uitziet? Breng eerst vaseline aan op het probleemgebied en wrijf dan met een tandenborstel zachtjes de velletjes los.

Wil je een dewy glow? Breng een beetje vaseline aan boven op je kaakbeen en blend goed uit. Meng met een highlighting poeder voor een extra glow.

Vaseline kun je ook gebruiken als wenkbrauwgel om wilde haartjes te kalmeren of als make-upremover voor hardnekkige waterproof oogmake-up. Vaseline is een super product!

(#nospon. Gewoon een wondermiddel, peeps.)

Wat was je grootste beautyblunder?

Als een gekleurd persoon is het altijd opletten welke deodorant ik gebruik. Heel veel deodoranten laten witte sporen na wanneer je ze opdoet. Zo heb ik eens een hele dag rondgelopen met witte oksels tot een vriendin aan het einde van de dag doodleuk vroeg wat er onder mijn oksels hing!

Wat is het leukste compliment dat je ooit kreeg?

Dat ik zo’n mooie huid heb! ☺️

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Stop met jezelf te vergelijken met anderen en focus op je eigen doelen.

Meer zien van Pouchka? Dat kan op www.maisonmarieduval.com/blog of op Instagram!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maison Marie Duval (@maisonmarieduval) op

Dit is … Felix

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Mijn make-upstijl laat zich moeilijk in een hokje onderbrengen. Van natuurlijke make-up tot buitenaardse wezens, ik doe het allemaal graag. Hetgeen me zo aantrekt in make-up is dat je in een nieuwe huid kunt kruipen. Als ik het dan toch moet benoemen, dan zou ik zeggen dat mijn stijl lichtjes stoutmoedig is.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Ik weet wie ik ben. Simpel maar duidelijk.

Wat is je beste beauty-hack?

Drink water en slaap voldoende. Keer terug naar de basics. Behandel je lichaam goed en het zal je belonen.

Wat was je grootste beauty-blunder?

Me niet volledig scheren. Heel aantrekkelijk als je gezicht gladgeschoren is en er dan vanonder je kin nog drie haartjes uitsteken …

Wat is het leukste compliment dat je ooit kreeg?

Omdat ik graag met gender en uiterlijk speel doe ik af en toe ook drag-make-up. Een meisje zei ooit tegen me: “Wow, jij bent naast een prachtige vrouw ook een prachtige man.” Heel leuk om te horen!

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Vertrouw op de timing van het universum. Ik geloof sterk in het idee dat alles met een reden gebeurt. Vandaar mijn levensmotto: ‘You win some, you learn some.’

Meer zien van Felix? Dat kan op Instagram!

Dit is … Sofie

Hoe zou je je eigen stijl omschrijven?

Behoorlijk eclectisch, ik kan er moeilijk één specifiek label op plakken. Mijn kledingkast, interieur maar ook make-uplade bestaan uit één grote, bonte verzameling aan spulletjes. Vaak is de rode draad wel kleurrijk met een knipoog. Je zult me zelden betrappen op een volledig zwarte look, ik hou van knotsgekke prints (#teamleopard) en vrolijke tinten.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Een plichtbewuste, honkvaste, levenslustige meid met het hart op de juiste plek. Om er geen goednieuwsshow van te maken: ik ben ook ongeduldig, onhandig en eigenwijs.

Wat is je beste beauty-hack?

Zoals reeds vermeld: ik ben lichtjes onhandig. Het is vaak dan ook een ware opdracht om geen vlekjes foundation op mijn kleren te krijgen na een lange glam-sessie in de badkamer. Wanneer dat toch gebeurt, neem ik een pompje scheerschuim en laat dat in de vlek trekken. Daarna gooi ik het kledingstuk nog eens in de wasmachine en tadam: vlek verdwenen!

Wat was je grootste beauty-blunder?

Zoals de meeste nineties babies heb ook ik een ‘emo’-periode gekend (lees: donkere eyeliner, schoenen en riemen met studs). Nu ik erop terugkijk, was dat helemaal niet hoe ik ben en dit staat dan ook in sterk contrast met hoe ik er nu uitzie. Gelukkig waren smartphones toen nog geen gemeengoed.

Wat is het leukste compliment dat je ooit kreeg?

Iemand die het verbazend vond dat mijn blog niet mijn fulltime baan was omdat ik er ‘zo professioneel mee bezig ben’. Ik ben leerkracht, mijn blog is – tikkeltje cliché – een hobby. Ik probeer er inderdaad veel tijd en moeite in te steken en heb veel oog voor detail.

Wat is het beste advies dat je ooit kreeg?

Dita Von Teese zei ooit: “You can be the ripest, juiciest peach in the world, and there’s still going to be somebody who hates peaches.” Ik ben helemaal niet zo van de quotes, maar in deze kan ik me helemaal vinden. Niet iedereen zal wat jij doet of wie jij bent leuk vinden, appreciëren of waarderen. Da’s geen onoverkomelijk probleem en helemaal prima.

Meer zien van Sofie? Dat kan op haar blog en op haar belachelijk satisfying Instagram-account.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door 🌟 Sofie Katelijne 🐯 (@sofiekatelijne) op

Vanaf volgende week verschijnt er wekelijks één artikel van de hand van onze Beauty Brigade! #spannend

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Tromgeroffel 🥁 … Hier is NSMBL’s Beauty Brigade
Sluiten