Jutta
Jutta Love & Life 31 mei 2018

Handig: je kunt nu zien of de batterij van je iPhone aftakelt

Denk je dat je na anderhalf jaar alweer een nieuwe iPhone nodig hebt omdat de batterij minder goed functioneert? Dan kun je nú checken of dat inderdaad het geval is. Dankzij de nieuwe update zie je namelijk hoe het met de batterij van je iPhone gesteld is.

De batterij van je iPhone verslechterd?

Je ge- of misbruikt je iPhone met veel liefde, zeker als je telefoon praktisch aan je hand gelijmd zit. Niet zo gek dat de batterij van je toestal na verloop van tijd niet meer optimaal werkt. Maar hoe slecht gaat het eigenlijk echt met de batterij van je iPhone?

Daar geven we je nu het antwoord op. Zorg er in ieder geval voor dat je iPhone is geüpdatet naar versie 11.3. Daarna is het tijd om naar je menu te gaan. Klik op Instellingen > Batterij > Conditie van de batterij. Tada!

de batterij van je iPhone verslechterd?

Conditie van de batterij

De toepassing zit nog in een bètaversie, maar het geeft je in ieder geval een indicatie van hoe het met je batterij gaat. Zit je telefoon onder de 80%? Dan is het tijd om je accu te vervangen. Stelt de batterij van je telefoon het nog oké, maar valt je telefoon uit bij 25%? Dan hebben we hier een handig trucje om dat op te lossen.

Waarom je iPhone uitvalt bij 25% batterij (en hoe je het oplost)

Reageer op artikel:
Handig: je kunt nu zien of de batterij van je iPhone aftakelt
Sluiten