Oké, wat? Barbie heet niet echt Barbie en dit is haar echte naam

Love & Life

Oké, wat? Barbie heet niet echt Barbie en dit is haar echte naam

We kennen Barbie allemaal. Althans, dat denken we. Wij wisten namelijk niet dat Barbie een achternaam én een tweede naam heeft. WHAT IS LIFE?! Het officiële Twitter-account van Barbie tweette Barbies achternaam en aan de reacties op Twitter te zien waren we niet de enigen die verbaasd waren.

Barbie heeft dus een echte achternaam

Het begon allemaal op Nationale Zussendag. Het officiële Twitter-account van Barbie wenste alle volgers een hele fijne dag: “Happy #SiblingsDay, from the Roberts sisters! 💕“, niet wetende dat de tweet wel heel veel los zou maken. Roberts als achternaam van de Barbie-familie? Didn’t see that one coming!

Na wat onderzoek weten we nu precies wat Barbies hele naam is. Barbie blijkt namelijk een bijnaam te zijn en ze heeft daarnaast ook nog een tweede naam. Dat maakt Barbies volledige naam: Barbara Millicent Roberts.

Gelukkig zijn wij niet de enigen die verrast zijn door het nieuws:

Wat is dan de achternaam van Ken?

Last but not least hebben we nog één leuke verrassing: als Barbie een achternaam heeft, dan heeft Ken er natuurlijk ook eentje. Ken heet namelijk Carson, Ja, Ken Carson dus. Om het hele plaatje compleet te maken, heten de ouders van Barbie George en Margaret Roberts. Mind blown. 

Instagrammer geeft Barbie de wildste kapsels