Tessa
Tessa Fashion 12 mrt 2019

Badpak aan en gaan: dit zijn de bikini-trends van 2019

Het stormt buiten én in ons hoofd. Vorige week zaten we met z’n allen namelijk massaal op een terrasje, en nu moeten de dikke truien opnieuw de kast uit. Wij zijn serieus in de war en kijken uit naar cocktails, zand tussen onze tenen en zon op onze smoel – het liefst in een van deze coole bikini’s. 

1. Oranje

Onze noorderburen schreeuwen het al jaren en deze zomer krijgen ze gelijk: oranje boven! Als we de New York Fashion Week mogen geloven krijgen we de kleur deze zomer overal te zien, ook op bikini’s en badpakken. Deze van Na-KD kost 14,95 euro (al moeten we nog een flinke portie lef én een goed scheermesje tevoorschijn toveren om deze aan te durven).

bikini trends

2. Streepjes

Ook streepjes gaan nergens heen deze zomer en daar hebben we geen enkel probleem mee. Ga voor flatterende verticale strepen of een cool, kleurrijk pakje zoals dat van ASOS.

bikini trends

3. Metallics

Metallics zien er al snel goedkoop uit, dus je wilt wel een beetje opletten wat voor soort bikini je koopt. Als je de juiste hebt gevonden zie je er natuurlijk wel oogverblindend uit. Deze kost 16 euro.

bikini trends

4. Ruches

Sommigen vinden de trend wat truttig, maar wij vinden ‘m vooral heel schattig. We weten alleen nog niet goed hoe we die schaduwen in onze zongebruinde huid gaan wegwerken, maar deze bikini is te schattig om te laten liggen.

bikini trends

5. Strikjes

Strikjes zie je deze zomer niet meer enkel aan de rand van je bikinibroekje, maar overal, en hoe. schattig. is. dat? Combineer met een fel rood kleurtje om het geheel net iets interessanter te maken.

bikini trends

6. Bloemenprint

Zomer schreeuwt om bloemen en dan niet alleen op rokjes en in je haar, maar ook … op je badpak. Vrolijk, vrolijker, vrolijkst!

bikini trends

7. Dierenprint

Een beetje fel, maar de Kardashians van deze wereld zijn vast blij met de combinatie dierenprint-fluo-gifgroen. Panter- en slangenprint gaan ook in de zomer van 2019 nergens heen en dus komt het dierenrijk ook tot leven op je zwemkleding.

bikini trends

8. Halterbikini’s

Lange halterbikini’s zijn hét bewijs dat ieniemienie bikini’s niet de enige optie zijn. Eindelijk eens een model waarvan we niet bang moeten zijn dat het afzakt als we van de glijbaan gaan.

bikini trends

9. Textuur

We horen onze mama al roepen dat die dingen nooit droog worden, maar je moet er nu eenmaal iets voor over hebben om er goed uit te zien. Dit badpak is zo cool dat je het ‘s avonds gewoon als bodysuit rockt in combinatie met een toffe jeans.

bikini trends

Oh ja enne … als je je bikinilijn onder handen laat nemen voor de zomer wil je waarschijnlijk wel weten waar je aan begint.

Dit kun je verwachten als je voor het eerst je bikinilijn laat waxen

Reageer op artikel:
Badpak aan en gaan: dit zijn de bikini-trends van 2019
Sluiten