Tessa
Tessa Entertainment 16 apr 2019

Op deze dag zul je de baby van Meghan en Harry te zien krijgen

We weten dat de baby van Meghan Markle voor deze maand is uitgerekend. De Duchess of Sussex kan dus elk moment bevallen. Maar wanneer mag het grote publiek de baby van Meghan en Harry bewonderen?

Meghan Markles bevalling

De hele wereld wacht vol ongeduld op de royal baby, maar die laat vooralsnog lekker op zich wachten. Het geslacht van Meghans baby is ook nog onbekend. Toch denken veel mensen dat Serena Williams per ongeluk bekend heeft gemaakt dat Meghan een meisje verwacht.

Kate Middleton en prins William zijn best open geweest over de komst van hun drie kinderen. Meghan en Harry houden de zwangerschap echter zo privé mogelijk. Iets wat zeer begrijpelijk is, aangezien alles omtrent hun leven al zo publiek is.

De komst van de royal baby

Maar wat weten we dan wel over de zwangerschap van de Hertogin van Sussex? De kans is blijkbaar klein dat Meghan zal bevallen in het Saint Mary ziekenhuis in Paddington. Dat is het ziekenhuis waar Kate Middleton en prinses Diana wel zijn bevallen. Ondertussen is het al wel duidelijk dat Meghan en Harry de koninklijke regels vaak aan hun laars lappen.

De bevalling blijft privé

Hierdoor vragen veel mensen zich af of we wel foto’s te zien krijgen van het kindje, enkele uren na de bevalling. De Daily Mail deelde vanochtend een statement van het Paleis op Twitter waaruit blijkt dat de familie Sussex de bevalling privé zal houden.

In het statement staat het volgende: “Their Royal Highnesses have taken a personal decision to keep the plans around the arrival of their baby private. The Duke and Duchess look forward to sharing the exciting news with everyone once they have had an opportunity to celebrate privately as a new family.”

Prins Harry en zijn vrouw zullen dus pas twee dagen na de bevalling een eerste foto delen van hun pasgeboren kindje. In die tijd wil het royal koppel rustig kunnen genieten van de komst van hun baby. Daarna zullen ze uiteraard het vrolijke nieuws delen met de rest van de wereld. We zullen dus nog eventjes geduld moeten hebben.

Euh, wat? Volgens internet-trolls is Meghan Markle nep-zwanger

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Op deze dag zul je de baby van Meghan en Harry te zien krijgen
Sluiten