Karlijn
Karlijn Entertainment 17 apr 2019

Willen Meghan en Harry hun kind veganistisch opvoeden?

Het aftellen naar de bevalling van Meghan Markle is nu echt begonnen. Het is een kwestie van dagen totdat de baby geboren wordt. Dat betekent dat ze in Frogmore Cottage alvast een voorraadje aan vegan babyvoeding mogen inslaan, want naar verluidt gaan Meghan en Harry hun baby veganistisch opvoeden.

Meghan Markle en Harry voeden de baby vegan op

Meghan Markle is al jarenlang parttime veganist en ook Harry denkt nu meer na over wat hij eet. Harry eet nu minder vlees en meer fruit en groenten. Meghan vindt het belangrijk om verantwoord te eten, maar geeft zichzelf ook wat vrijheid.

De aanloop naar de bevalling zorgt ervoor dat de twee meer bezig zijn met een gezonde levensstijl. Zo liet Meghan een floating yogastudio bouwen in hun paleis.

The Sun meldt dat Meghan en Harry volgens een insider van plan zijn de royal baby veganistisch op te voeden. Meghan en Harry zijn niet de enigen in het Engelse koningshuis die zich hiermee bezighouden. Ook Prince Charles eet sinds vorig jaar een stuk minder vlees en meer organisch eten.

Spanning tussen Meghan en Queen Elizabeth

Ondanks hun gezonde levensstijl is niet iedereen in Kensington Palace blij met deze verantwoorde stap. The Queen is niet happy met deze beslissing en zou het volgens een andere insider niet toestaan. Dit zorgt voor spanning in Engelse koningshuis, zowel tussen Meghan en Harry, als tussen Meghan en The Queen.

Het is wat gokwerk over wanneer de baby zal geboren worden en of er een vegan opvoeding komt. Ben jij ook zo benieuwd naar het geslacht? Tennisster Serena Williams praatte onlangs haar mond voorbij.

Euh, wat? Volgens internet-trolls is Meghan Markle nep-zwanger

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.The Sun

Reageer op artikel:
Willen Meghan en Harry hun kind veganistisch opvoeden?
Sluiten