Tessa
Tessa Beauty 12 mrt 2019

De baby bangs maken een comeback dankzij Gigi Hadid

Oh baby bangs … Je ziet ze vooral bij kinderen van acht jaar oud die ook eens kapsalon wilden spelen. Of bij meiden die zelf eens iets wilden proberen met hun hairdo. Meestal loopt dit niet zo goed af, maar toch ga je deze haartrend terugzien. Deze zomer maakt de trend namelijk een comeback en na het zien van deze foto’s wil jij ze ook.

baby bangs

Kapsels met baby bangs

Een leuk spontaan uitstapje naar de kapper om de baby bangs te proberen is. geen. goed. idee. Deze micro fringe is een kapsel waar je best even over nadenkt. Voor je er aan begint vraag je je kapper het best om raad zodat je zeker geen spijt krijgt van deze look.

Het kapsel is weer helemaal in sinds Gigi Hadid baby bangs rockte op de catwalk voor de spring/summer 2019-show van Prada.

View this post on Instagram

@gigihadid takes on the role of "Sidonie" for #PradaSS19 in a print campaign and short film. See a preview on #Prada Stories now. – Photography @willyvanderperre Styling #OlivierRizzo Creative Direction @dja_dj Music @studiofredericsanchez Director of Photography #BenoitDebie Artwork @jj_guest #Prada #GigiHadid #Prada365 #PradaSidonie #PradaDoubleExposure

A post shared by Prada (@prada) on

Niet alleen maar fans

Maar ook ‘American Horror Story’-ster Emma Roberts heeft de dappere keuze gemaakt om het controversiële kapsel een kans te geven. Eerlijk is eerlijk, het staat haar fantastisch. Toch zijn er altijd haters die het nodig vinden om mensen de grond in te boren en dat is hier dus ook niet anders.

Zo zeiden mensen op Twitter: Emma Roberts is me, wanneer ik mezelf om 3 uur ‘s nachts in de badkamer opsluit om mijn haar te knippen in een emotionele bui” en “Emma Roberts’ nieuwe kapsel is het perfecte voorbeeld van hoe iedereen bang is om eruit te zien met zo’n bangs”.

View this post on Instagram

He got nominated. I got bangs. #criticschoiceawards ?

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on

Zijn baby bangs iets voor jou?

Al bij al moet je vooral genoeg lef hebben als je dit kapsel wilt laten werken. Maar goed, daar is natuurlijk niks mis mee. Haarstylisten Polly en Paul Edmonds laten weten dat er wel iets meer voor nodig is om dit kapsel te rocken dan simpelweg een foto ervan aan je kapper laten zien.

Paul zegt: “Je moet je stijl aanpassen zodat die bij de look past. Baby bangs moeten gedragen worden met zelfvertrouwen. Je kunt je niet achter je bangs verstoppen, dus moet je de look echt rocken.”

Vooral bij mensen met een vierkant gezicht is dit kapsel heel mooi. Baby bangs met een kleine middenscheiding laten je scherpe kaaklijn en brede jukbeenderen goed uitkomen. Op die manier wordt je gezicht iets zachter en staat het kapsel je fantastisch.

View this post on Instagram

?

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

View this post on Instagram

“This Pu**y grabs back” ??

A post shared by ♔Winnie Harlow♔ (@winnieharlow) on

Durf jij deze haartrend een kans te geven?

10 snelle kapsels als alternatief voor die eeuwige snelle knot

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Pretty 52

Reageer op artikel:
De baby bangs maken een comeback dankzij Gigi Hadid
Sluiten