Renee
Renee Liefde & Seks 17 jan 2019

Awkward: dit ex-koppel deed een break-upshoot

Uit elkaar gaan is nooit gemakkelijk en iedereen gaat er op zijn eigen manier mee om. Dit koppel koos er bijvoorbeeld voor om een break-upshoot te houden. Moeten zij vooral zelf weten, maar wij vinden het misschien toch een beetje … cringy. 

break-upshoot

Nu moeten we eerlijk zijn: baby-aankondigingen of verlovingsshoots hebben zowat hetzelfde effect op ons als een break-upshoot, maar bij deze foto’s voelen we ons toch extra ongemakkelijk.

Het ex-koppel op de overigens prima geslaagde beelden zijn Harrison en Jackie. Na een relatie van drieënhalf jaar gingen ze uit elkaar omdat ze te ver uit elkaar gingen wonen. Op oudejaarsavond kwam Harrison met een idee. Hij vertelde aan Mashable dat hij z’n vrienden professionele koppelshoots zag doen en wilde dit ook doen, maar dan nadat de relatie al verbroken was. For your information: hij en Jackie waren op dat moment al een jaar geen koppel meer.

Volgens Harrison kunnen de twee het nog altijd goed met elkaar vinden, en begonnen ze dus ook zonder problemen aan de shoot. Toch volgden er al snel echte emoties, die ook duidelijk op de foto’s te zien zijn. Jackie: “Taking those pictures felt like slipping right back into our relationship — the good and bad. Looking at them now, I am reminded of every thing about him I fell in love with.”

De break-upshoot in kwestie:

break-upshoot break-upshoot break-upshoot break-upshoot break-upshoot

En, voel je je geïnspireerd om hetzelfde te doen met jouw ex? Wij gaan passen.

10 dingen die je wilde weten vóór je eerste break-up

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Mashable

Reageer op artikel:
Awkward: dit ex-koppel deed een break-upshoot
Sluiten