Jutta
Jutta Entertainment 14 jan 2019

Average Rob duikt in het zwembad met Kylie Jenner en jij kunt dat ook

Als je Average Rob nog niet volgt op Instagram moet je dat dringend gaan doen, want zijn knip-en plakwerk is een lichtpuntje in je (niet zo) miserabele leven. De hilarische Belg Robert Van Impe haalt elke beroemdheid door Photoshop en komt zo op miraculeuze wijze in het zwembad van Kylie Jenner terecht, of in de supermarkt met Barack Obama. 

Average Rob

Average Rob op Instagram

Het concept is simpel: kies een beeld van een of andere beroemdheid, maak vervolgens een grappige foto van jezelf en voeg de twee samen. Wij zouden het kunnen (en laat ons zeggen dat er nog aan onze fotobewerkingsskills geschaafd kan worden), jij zou het kunnen, maar het gaat om de uitvoering en die is altijd on point bij @averagerob.

Achterop de brommer bij Jay-Z en Beyoncé, een watergevecht met Leonardo DiCaprio, een appeltje eten met Barack Obama en poseren met de halfblote Nicki Minaj. Rob heeft meer dan average humor, kan al eens met zichzelf lachen, maar lacht toch het liefst met beroemde mensen. Kijk vooral zelf:

Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob  Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob Average Rob

Bonus: een videomontage van de hand van Average Rob, waarin Kanye West helemaal losgaat op K3. En John Legend en Chrissy Teigen zitten lekker mee te wiegen, #goals!

Chrissy Teigen en andere namen van celebrity’s die iedereen verkeerd uitspreekt

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Average Rob duikt in het zwembad met Kylie Jenner en jij kunt dat ook
Sluiten