Tessa
Tessa Fashion 19 jan 2019

Deze asymmetrische jeans is een zowel skinny als flared en we hebben vragen

De ene keer is een skinny broek in de mode, dan weer de flared. Ben je vergeten welke trend je tegenwoordig moet volgen? Deze asymmetrische jeans is beide en dat ziet er een beetje, ehm, speciaal uit.

Asymmetrische jeans

We beginnen 2019 goed met alweer een nieuwe modetrend waar niemand om heeft gevraagd. Designer Ksenia Schnaider (hebben wij ook nog nooit van gehoord) heeft een asymmetrische jeans ontworpen voor alle mensen die moeite hebben met kledingkeuzes in de ochtend. Nu horen wij zéker tot die groep, maar we twijfelen toch of we dit ding zouden aantrekken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@sonya_soltes wearing asymmetric jeans from PF2019 collection ♨️ #kseniaschnaider #selfielookbook

Een bericht gedeeld door Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) op

Dus. De ene pijp zit strak om je been, terwijl de andere broekspijp vrolijk wappert in seventies-stijl. Nu vinden we beide stijlen prachtig, maar dan wel als er twee broekspijpen van zijn.

Maar goed, wie zijn wij en als er fashionista’s zich geroepen voelen om de asymmetrische jeans populair te maken houden we hen absoluut niet tegen. Zolang dat wil zeggen dat wij ons niet in het openbaar moeten vertonen met het ontwerp, that is. 

Waarom dan?

Ksenia sprak met Vogue over haar creatieve ontwerp en zei dat het idee al enkele jaren geleden ontstond, maar dat haar zakenpartner Anton Schneider het nogal cray cray vond (we geven hem geen ongelijk).

Daardoor bleef het lange tijd bij een idee, maar plots realiseerde Ksenia zich dat toch tenminste één persoon zo’n broek nodig had, zijnde zijzelf. En zo werden er ook écht lappen jeansstof opgeofferd om het ding te maken.

Hebben?

Ben jij wél mee met de asymmetrische jeanstrend? Dan moet je wel je zakgeld opofferen, want de broek kost niet minder dan 327 euro. Voor dat geld heb je natuurlijk wel twee jeansbroeken in één en dat is ook wat waard.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ASYMMETRIC JEANS

Een bericht gedeeld door Ksenia Schnaider (@kseniaschnaider) op

Het internet heeft vragen

Wie NSMBL een beetje kent, weet dat we dol zijn op de mening van Het Internet als er weer eens een rare trend komt aanwaaien. Dat is nu niet anders en here we go:

Meer rare jeanstrends?

Waanzinnige jeanstrends die je vooral niet moet volgen

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
Deze asymmetrische jeans is een zowel skinny als flared en we hebben vragen
Sluiten