Jutta
Jutta Shopping 26 mrt 2018

ASOS toont kleding binnenkort op verschillende lichaamstypes

Je ziet online een mooi jurkje, maar je weet niet zeker of het jou ook zou staan. Het model op de website komt er natuurlijk mee weg, maar jij hebt geen kilometerslange benen of volle boezem. Gelukkig snapt onze grote online vriend Asos dat we allemaal mooi zijn én allemaal anders. 

Elk lichaam is anders

Een Twitter-gebruiker scrolde door de Asos-app en vond er een kledingstuk dat gedragen werd door modellen met verschillende lichaamstypes. Superhandig, want zo zie je gelijk hoe het kledingstuk op jouw lichaam staat.

Een blik op de webshop leert ons dat dit jurkje (nog) het enige kledingstuk is dat wordt gedragen door modellen met uiteenlopende lichaamsbouw. Gelukkig heeft ASOS daar een verklaring voor: ze zijn momenteel nog bezig met de ontwikkeling van deze nieuwe functie.

En de mannen?

Mannen zitten natuurlijk met dezelfde struggle als vrouwen. Het gemiddelde mannelijk model op de webshop ziet eruit alsof hij zeven dagen per week in de fitness doorbrengt. Niet heel representatief. Daarom zou het wel zo logisch zijn als de feature er ook voor mannelijke kledingstukken komt.

Wij kunnen alvast niet wachten tot de functie ook in de Belgische webshop wordt uitgerold.

Bustle

Reageer op artikel:
ASOS toont kleding binnenkort op verschillende lichaamstypes
Sluiten