Tessa
Tessa Entertainment 25 mrt 2019

Ariana Grande’s merchandise heeft sweaters met een piemelprint en fans hebben vragen

Ariana Grande’s ‘Sweetener Tour’ is volop bezig en daar hoort natuurlijk passende merchandise bij. Haar fans merkten echter iets geks op aan een van de sweaters: er zit een soort vlek in de vorm van een piemel op de truien. 

Ariana Grande’s Sweetener Tour

Sinds 18 maart is Ariana Grande bezig met haar wereldtour, die nog tot en met 13 oktober duurt. Elk concert stromen duizenden fans weer binnen om te genieten van het fantastische nieuwe album van de zangeres. Hartstikke chill voor Ariana natuurlijk, maar er gebeurde blijkbaar wel iets geks met de kleding die bij de tour hoort.

Fans ontdekten namelijk dat er een sweater bij de merch zit waar een soort vlek van een piemel op zit. Jep, echt waar. Dit is de sweater in kwestie:

Tja, daar kun je inderdaad niet bepaald omheen. Hoe deze print door de verschillende sample checks heen is gekomen, is nog maar de vraag. Of zou het een bewuste grap zijn geweest van de zangeres?

Alle kleding werd slecht ontvangen

Anyways, naast alle ophef om de piemel op de sweater wordt de merch überhaupt niet goed ontvangen door de fans en daar geven we ze eigenlijk wel gelijk in. De kleding is simpel en past niet bepaald bij wat we gewend zijn van Ariana. Maar goed, gelukkig schijnen de concerten zelf tot nu toe fantastisch te zijn, dus dat is ook wat waard.

Wil je ook haar paardenstaart (maar dan zonder de pijn)?

Zo krijg je de paardenstaart van Ariana Grande, minus de pijn

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Ariana Grande’s merchandise heeft sweaters met een piemelprint en fans hebben vragen
Sluiten