Britt
Britt Love & Life 15 apr 2019

Daten 2.0: bij deze app zoeken je vrienden je perfecte date

Je kent het wel: uren liggen scrollen op Tinder en tienduizend mislukte dates. Jouw hoop is kleiner dan een ééndagsvlieg, maar niet getreurd! Er bestaat nu een app waarbij je vrienden in jouw plaats een date voor jou zoeken.

De nieuwe datingapp: Ship

Tinder is ondertussen zo passé dat je dringend nood hebt aan vernieuwing. Hierbij presenteren we je Ship. Het concept is ongeveer hetzelfde als bij Tinder, maar je geeft eigenlijk de controle uit handen aan je vrienden. Terwijl jij gezellig ligt te Netflixen, swipen je vrienden voor jouw de ultieme date.

Zorg er wel even voor dat je met je vrienden bespreekt naar wat voor type je juist opzoek bent. Niets is zo gênant dan vanaf minuut één op je date te denken: SOS, ik wil hier weg! Krijg je toch klamme handjes bij de gedachte dat je vrienden een date voor jou zullen zoeken? Geen paniek, je kunt ook gewoon zelf naar je prins op het witte paard zoeken op de app.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ship (@getshipped) op


Status: not single

Als je je vriendin uit de nood wilt helpen en een lief voor haar wilt vinden, dan is het nogal vreemd dat je een account aanmaakt als je zelf al een lief hebt. Daarom kun je je status op ‘not single‘ zetten. Zo kun je je volledig laten gaan om ‘the one‘ voor je bestie te vinden, zonder dat je zelf overladen wordt met liefdesbrieven.

Nog even geduld

Sta je al te popelen om de app uit te proberen? Dan zul je je geduld toch nogeven op de proef moeten stellen, want de app is nog niet in België te verkrijgen. Voorlopig zul je dus nog even moeten verder Tinderen of je laat je vrienden op de ouderwetse manier een blind date regelen voor jou.

Deze man deed alsof zijn date niet kwam opdagen voor een gratis diner

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Independant

Reageer op artikel:
Daten 2.0: bij deze app zoeken je vrienden je perfecte date
Sluiten