Lesley
Lesley Beauty 15 apr 2018

Amazon levert nu ook ‘gratis’ samples

Als wij een goede mascara hebben gevonden, willen we die tot in de oneindigheid gebruiken. Omdat geen ander goedje onze wimpers zo verlengt, maar ook omdat we geen geld willen verspillen aan iets waar we niet zeker van zijn. Amazon komt met haar ‘gratis’ samples met een oplossing!

Online shoppen is geweldig: je moet de deur niet uit, je haar mag vettig zijn en je moet je jogging niet uitdoen. Alleen die twee stappen naar onze handtas en creditcard zijn er nog wat te veel aan. Maar goed, wij klagen niet. Het enige nadeel? Je loopt gratis staaltjes mis die ze in de winkel wél in je zakje droppen.

‘Gratis’ samples van Amazon

Bij onze collega’s van Famme lazen we dat Amazon daar iets op gevonden heeft. Voorheen kon je al sample boxes vinden, maar nu kan je ook samples per stuk krijgen.

Oké, toegegeven, de staaltjes zijn niet helemaal gratis. Maar ergens is dat logisch, want die tubetjes moeten op de een of andere manier tot aan je voordeur geraken.

amazon samples

Maar toch zijn we fan van de ‘gratis’ samples van Amazon. Want dankzij staaltjes kun je een (duur) product al eens testen, voordat je er een ‘normale’ portie van aanschaft. Inclusief merken als Garnier, Vichy en Calvin Klein.

Als je twijfelt over de tint van je concealer of bang bent dat je huid te gevoelig is voor die dure dagcrème, dan brengen de samples van Amazon dus redding.

De prijs van de prime samples varieert tussen 1,5 en 4 euro. Inladen die handel!

Reageer op artikel:
Amazon levert nu ook ‘gratis’ samples
Sluiten