Sarie
Sarie Love & Life 11 aug 2019

Als je dit herkent is je date alleen geïnteresseerd in seks

Dankzij apps als Tinder is het tegenwoordig gemakkelijker dan ooit om een lief te vinden. Maar hoe vind je er iemand die de moeite waard is om mee te daten? Euh, ja. Goede vraag. Als je de volgende dingen herkent is je date alleen geïnteresseerd in seks.

… waar trouwens niets mis mee is. Maar het is wel beter om op één lijn te zitten. Wil je zelf ook casual seks en niet iets serieus? Dan zijn dit geweldige signalen voor je.

1. Hij vraagt meteen om af te spreken

Spreek je elkaar voor het eerst via een datingapp en heb je binnen een uur de afspraak voor jullie eerste date? Dan zou je kunnen denken dat de ander vooral geïnteresseerd is in seks. En nee, het is niet altijd zo, maar als die persoon dan ook nog eens vooral over seks praat, dan weet je natuurlijk wel genoeg. Daar heb je geen relatie-expert voor nodig.

date seks

2. Alle gesprekken leiden tot het onderwerp seks

Grote kans dat jullie gesprekken altijd tot hetzelfde onderwerp leiden: seks. Want dat is hetgeen waar hij of zij voornamelijk in geïnteresseerd is. Kan ‘ie maar niet stoppen met seksueel getinte grappen en opmerkingen? Dan weet je hoe laat het is.

date seks

3. Hij of zij heeft een typische bad boy/bad girl-vibe

Gedurfde uitspraken, een beetje arrogant en mysterieus. Drie keer ja? Gefeliciteerd, dan heb je waarschijnlijk een echte bad boy of bad girl aan de haak geslagen. Daar is niets mis mee, maar houd er rekening mee dat dit niet altijd de persoon is die 100% om je geeft.

date seks

4. De eerste date vindt meteen thuis plaats

Niks mis met daten binnen de veilige muren van je eigen huis. Maar ehm, bij een eerste date is het niet heel gebruikelijk. Vraagt je date of je langs wilt komen? Dan weet je dat het tijd is om je benen te scheren en je mooiste beha aan te trekken. Het betekent negen op de tien keer seks – als jij dat ook wilt natuurlijk.

date seks

5. Je date is erg eh … touchy feely

Oké, stel: je eerste date is op een ‘normale’ plek en je voelt overduidelijk dat er een aantrekkingskracht tussen jullie is. Hoe weet je dan of de persoon waarmee je aan het daten bent alleen maar seks wil?

Als hij zijn handen niet van je afhoudt. Niets mis met een aanraking om de spanning op te bouwen natuurlijk. Maar als je je ongemakkelijk begint te voelen is het tijd om alleen naar huis te gaan (of net niet).

date seks

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Als je dit herkent is je date alleen geïnteresseerd in seks
Sluiten