Britt
Britt Art 28 mei 2019

Alles wat je moet weten over Bebe Rhexa van A tot Z

Bebe Rexha scoort de ene hit na de andere en ze werkt samen met de grootste artiesten. Ze is niet meer uit de hitlijsten weg te krijgen en daarom vertellen wij je in geuren en kleuren wat je allemaal over haar moet weten.

Deze blonde vamp is de rising star van het moment. Ze schopte het van onbekende songwriter tot wereldberoemde popdiva en dat verdient een applausje. Met haar 8,3 miljoen volgers op Instagram valt niet meer te ontkennen dat ze absolutely famous is en zelfs haar hondje Bear heeft een slordige 81k volgers.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door BearRexha (@bear_rexha) op

Wie is Bebe Rhexa?

De negentwintigjarige zangeres Bebe Rhexa, oftewel Bleta Rhexa, met Albanese roots, verscheen op 30 augustus 1989 in New York vanuit de bloemkolen. A star was born, want het was meteen duidelijk dat ze iets met haar talent moest doen. Op jonge leeftijd heeft ze al met talloze celebrity’s en sterren samengewerkt en daar kunnen we alleen maar jaloers op zijn.

Vóór haar solocarrière

Voordat Bebe wereldberoemd werd, werkte ze meer op de achtergrond. Ze schreef bijvoorbeeld het bekende nummer ‘The Monster’ voor Rihanna en Eminem en ook Selena Gomez en Nick Jonas maakten gebruik van haar songwriter-skills.

De eerste stapjes van haar zangcarrière zette ze met de groep ‘Black Cards’. Na twee jaar vond ze dat het tijd werd om haar eigen ding te doen en tekende ze een contract bij Warner Bros Records.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door lebanese.rexhar 🇱🇧 (fan page) (@lebanese.rexhar) op

Van voorprogramma’s tot the big stage

In het begin van haar solocarrière schitterde ze vooral in de voorprogramma’s van beroemde artiesten zoals Katy Perry, Ellie Goulding, Bruno Mars en nog vele anderen. Ze brak pas echt door met het nummer ‘In the Name of Love’ met Martin Garrix.

Daarna kwamen de nummers (en de centen) aan de lopende band en de views op YouTube liepen op tot in de miljoenen. Ook met haar nieuwste nummer ‘Say My Name’ met David Guetta scoort ze een hit, waarbij ze er tijdens de hele videoclip als een fluostift uitziet.

Fashion op Instagram

Bebe heeft een opvallende kledingstijl, want ze wisselt vaak een volledig zwarte outfit af met net een felgekleurde outfit. Haar kleren zorgen er meestal wel voor dat haar borsten veel aandacht krijgen en blijkbaar heeft ze nog niet door dat de tijd van de duckface voorbij is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bebe Rexha (@beberexha) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bebe Rexha (@beberexha) op

Meer weten over Bebe Rexha? Valerie Wynants van NRJ vertelt je alles wat je moet weten in deze korte video (en check zeker de fun facts):

Reageer op artikel:
Alles wat je moet weten over Bebe Rhexa van A tot Z
Sluiten