Surinde
Surinde Entertainment 31 aug 2019

Dit zijn alle exen van Kim Kardashian op een rijtje en spoiler: het zijn er heel wat

De Kardashians: we besteden er liever niet al te veel aandacht aan, maar toch vinden we het stiekem heerlijk om ons bezig te houden met deze familie. Kim Kardashian-West is inmiddels al jaren samen met de al even veelbesproken Kanye West, maar dat was niet altijd het geval. Kim sloeg genoeg mannen aan de haak en liet ze vervolgens weer gaan.

exen kim kardashian

Alle exen van Kim op een rijtje

Ondanks dat de relaties van Kim door de pers op de voet gevolgd werden, is het soms toch een beetje verwarrend. Daarom hebben wij een tijdlijn gemaakt van alle exen van Kim K vanaf the zeroes tot Kanye, want waarom ook niet hé?

Damon Thomas

Damon en Kim waren samen van 2000 tot 2004. Kim was negentien jaar oud toen ze trouwde met de muziekproducer. Tijdens hun scheiding in 2004 vertelde hij dat Kim vreemdging en Kim vertelde op haar beurt dan weer dat hij haar fysiek mishandelde. Damon houdt zich sindsdien op de achtergrond.

Ray J

Jaja, dit is dé man met wie Kim de wereldberoemde sekstape opnam. Ray beweert dat Kim high was toen ze de opname maakten,  terwijl Kim bekend staat om het weigeren van drank, drugs en andere verdovende middelen.

View this post on Instagram

TONIGHT on #thedlhughleyshow our hilarious bidd-ness man @rayj joins us on the couch on #tvone 11/10c 8pm in the West #tv #radio #talkshow @realdlhughley @iamjasminesanders @jayphillipslive @godhatesj @gbfunnystyle @luccihugh @killerkyl88 #teamdl #rayj #actor #singer #tedtalk #comedians #politics #blackvoice #entertainers #engineers #microphones #headphones #talk #tvone #episode #latenight #show #tvshow #radioshow #funny #hilarious #laugh

A post shared by Kia Renè (@iamkiarene) on

Nick Lachey

Vlak na zijn scheiding met Jessica Simpson was Nick Lachey samen met Kim Kardashian. De twee waren niet lang een item, maar wel lang genoeg om het toch even te vermelden in dit rijtje. Lachey beweert nog steeds dat Kim hem gebruikte om bekend te worden.

View this post on Instagram

7 years ago!! #StarsEarnStripes

A post shared by Nick Lachey (@nicklachey) on

Nick Cannon

Nick en Kim waren een koppel van 2006 tot 2007. In die tijd gebeurde er veel, waaronder het uitlekken van de tweede Kim K-sekstape. Nick was hier niet blij mee en gelooft nog steeds dat Kim zelf iets met het publiceren van de tape te maken heeft, hierna gingen de twee uit elkaar.

View this post on Instagram

A Work in process is a work in progress! #Ncredible #LupusWarrior “We taking over!!” #ThirstTrapGod @KenDollCannon

A post shared by NICK CANNON (@nickcannon) on

Reggie Bush

Kim en Reggie hadden een relatie van 2007 tot 2010. Reggie is het eerste vriendje dat zijn entree maakte in ‘Keeping Up With The Kardashians’ en velen blamen de show voor de breuk tussen hen.

View this post on Instagram

A post shared by reggiebush (@reggiebush) on

Miles Austin

Na Reggie was Kim samen met Miles, een professioneel footballer. Volgens Kim was Miles ‘the real thing’, maar helaas duurde de relatie niet lang.

Kris Humphries

Kris – en dan bedoelen we niet Kris Jenner  – heeft veel shine gepakt tijdens KUWTK, inclusief een sprookjesachtige bruiloft. In 2011 scheidden de twee en wat daarna gebeurde is geschiedenis.

View this post on Instagram

Hump day on the deck. #mn #lakeminnetonka

A post shared by Kris Humphries (@krishumphries) on

Wil je helemaal up to date blijven met de Kardashian-clan?

InStyle

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit zijn alle exen van Kim Kardashian op een rijtje en spoiler: het zijn er heel wat
Sluiten