Lesley
Lesley Fashion 10 feb 2019

Geniaal: dankzij deze oorbellen raak je je AirPods eens niét kwijt

AirPods zijn een geniale uitvinding. Laat ons eerlijk zijn: ze zien er niet uit, maar ze zijn zó handig. Bovendien loopt intussen de halve wereld ermee rond, en als het gaat om hoe belachelijk je eruitziet, is gedeelde smart wel degelijk halve smart. Het enige probleem is dat we die ondingen om de haverklap kwijt zijn. Al heeft dit meisje daar geen last meer van. 

Draag je AirPods als oorbellen

Het genie heet Gabrielle Reilly en ze was het beu om zich telkens zorgen te moeten maken om haar AirPods. Ze besloot in actie te schieten en het resultaat is een set oorbellen die ervoor zorgt dat ze de dingen voortaan een stuk minder gemakkelijk kwijtraakt.

In een gesprek met BuzzFeed News laat het meisje weten dat ze niet alleen bang was om ze kwijt te raken, maar dat haar kat er ook veel te vaak op zat te bijten. Al haar vorige oordopjes moesten het onderspit delven bij de kleptomane kat.

airpods oorbellen

Online bestellen

Gabrielle postte een video op Twitter van haar uitvinding en de AirPods-oorbellen werden al gauw gedoopt tot Airings. Wil je de oorbellen zelf maken, maar ben je niet zo handig? Dan kun je ze online bestellen. Je hebt zelfs verschillende opties: zo kun je gaan voor verschillende soorten haakjes en kun je kiezen voor goud of zilver.

De oordopjes kosten omgerekend 17,50 euro, maar helaas komen er wel nog minstens 19 euro verzendkosten bij. Al is dat natuurlijk wel nog steeds goedkoper dan een nieuw paar AirPods …

Fan van, euh, vreemde oorbellen?

Hang eens een paar bananen aan je oren

Mashable

Reageer op artikel:
Geniaal: dankzij deze oorbellen raak je je AirPods eens niét kwijt
Sluiten