Jutta
Jutta Love & Life 5 dec 2018

Ga voor kerstsfeer in het hele huis, zélfs in het kleinste kamertje

Wie zegt dat je alleen je living kunt onderdompelen in de kerstsfeer? Wij hebben op de verpakking van kerstballen of -lampjes nog nooit gelezen dat je ze enkel daar mag ophangen, dus ga er dit jaar eens helemaal over en versier je héle huis, tot het kleinste kamertje toe. 

Als je even een break nodig hebt van het kerstdiner en alle kerstdrukte trek je je waarschijnlijk met je smartphone terug op het toilet. Daar zit je dan, tijdens de mooiste tijd van het jaar op de saaiste plek van het huis.

Wij vinden dat het kleinste kamertje met Kerstmis ook wel eens in de schijnwerpers gezet mag worden. Dus hang daar gewoon toffe kerstversiering op en bouw een kerstfeestje op het toilet. Zo kun je in alle rust genieten van je prachtige kerstdecoratie en wedden dat jouw kersttoilet het gesprek van de avond is?

Wat hang je dan precies op (behalve de oude vertrouwde wc-rol)? Wij helpen je alvast een handje op weg met deze video vol inspiratie:

Wil je meteen zelf aan de slag met een potje kerstsfeer op het toilet? Of wil je liever eerst nog meer handige video’s zien?

Reageer op artikel:
Ga voor kerstsfeer in het hele huis, zélfs in het kleinste kamertje
Sluiten