Lesley
Lesley Love & Life 14 jul 2019

3 party tricks die jij schaamteloos kopieert van de pop-up Billboard Bar

Toen Corona ons vroeg of we op hun Billboard Bar wilden komen chillen, twijfelden we geen seconde. De aankondiging beloofde ons immers een afterwork met hangmatten en ijskoude Corona. De bar zelf was goed voor tien vierkante meter puur pop-upplezier. Zelf een zomers feestje organiseren? Deze drie party tricks kopieer je schaamteloos van Corona.

1. Location baby

Natuurlijk is élk zomers feestje bij voorbaat al geslaagd, maar als je er echt iets bijzonders van wilt maken, kies dan voor een unieke locatie. Een barbecue op je stadsbalkon, een picknick op de hoogste heuvel in het park of de gigantische tuin van een vriendin die je even leent.

Of je pakt het aan zoals Corona en kantelt een gigantisch billboard op z’n zij aan de kant van de weg. (Side note: we denken dat je daar toestemming voor nodig hebt, maar wie zijn wij?) Op dat gigantische billboard konden we bekomen van de werkdag en het (royaal aanwezige) tequilabier bracht ons stante pede in een zomerse stemming.

En omdat wij al ons geld al hebben opgesoupeerd aan citytrips in het voorjaar en pas in september weer zuiderse oorden gaan verkennen, gingen we het zomergevoel even opsnuiven in de Billboard Bar. Corona wilde van haar afterwork een mini-vakantie van één dag maken, en boy, zijn ze daarin geslaagd.

2. Zorg voor aankleding …

En daarmee bedoelen we eigenlijk: fiks hangmatten. Omdat er altijd wel één party pooper in je midden is die wil gaan slapen en dan kun je die daarin dumpen die je een instant zomers gevoel bezorgen én omdat liggen de max is.

Verder heb je écht niet veel nodig om je feestje aan te kleden. Kijk naar de Billboard Bar: een paar houten kratten, wat groen en liters ijskoude Corona zijn ruim voldoende. Zelfs een plek als deze wordt zonder moeite een paradijselijk plekje op aarde met de juiste aankleding. Ideaal voor wie met zijn hoofd op een ver strand zit, maar met zijn portemonnee in de Ardennen.

(Lesley was duidelijk aan het twijfelen of ze nog een tweede Corona moest halen voor ze ging liggen.)

3. … en genoeg drank

Eén gouden regel voor elk feestje: voorzie genoeg drank. Het is warm, de zon schijnt en je gasten hebben dorst. Ook dat had Corona goed begrepen, want wij wandelden iets vrolijker naar huis dan op de gemiddelde weekdag. 🍻

In samenwerking met Corona.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
3 party tricks die jij schaamteloos kopieert van de pop-up Billboard Bar
Sluiten