Karlijn
Karlijn Entertainment 2 nov 2019

Herinner jij je deze 9 populaire internet challenges nog?

Dat het internet een vreemde plek is, is een understatement. Elk jaar ontstaat er een nog gekkere challenge dan het jaar ervoor. Soms gaat het gewoon om een leuk dansje, andere keren is het iets levensgevaarlijk. Herinner jij je deze nog?

1. Running Man challenge

2016 was het jaar van de Running Man Challenge, een raar dansje op het nummer ‘My Boo’ van Ghost Town DJ’s. Het was niet voor iedereen weggelegd.

2. De Harlem Shake

Samen op kamp? Harlem Shake. Een gezellige barbecue? Harlem Shake. In de supermarkt? Harlem Shake. Op kantoor? HARLEM SHAKE.

3. Charlie, Charlie challenge

Deze challenge was enkel en alleen voor de échte durfal. Je moest namelijk een vraag stellen aan … geest Charlie. En dat … liep niet altijd even goed af.

4. Mannequin Challenge

Dit was misschien nog de leukste van al. Hij was niet gevaarlijk en talent moest je er ook niet voor hebben, buiten dan misschien een vaste hand om te filmen. Samen niks doen deed je op het nummer ‘Black Beatles’ van Rae Sremmurd. Zelfs de grote sterren deden mee aan deze challenge.

5. De Ice Bucket Challenge

Dit was tot nu toe de meeste positieve challenge. Je daagde iemand online uit om een emmer ijskoud water over zich geen te gieten. Durfde hij dit niet, dan moest hij een storting doen voor het goede doel.

6. The Cinnamon Challenge

Om het snelst een grote lepel kaneel opeten … Wij denken niet dat er ook maar één iemand hierin geslaagd is.

7. Planking

Onze persoonlijke favoriet: planking! Bij deze challenge moest je stokstijf ergens gaan op liggen. Zo simpel maar oh zo grappig. Er lagen mensen op de meeste bizarre plekken, zoals bovenop op een McDonald’s-paal.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nikki Danger (@nikkidanger40) op

8. Bottle Flip Challenge

We moeten toegeven, stiekem proberen we dit allemaal nog weleens. Het is dan ook een geweldig moment wanneer het wél lukt, en al zeker wanneer je dit op camera hebt kunnen vastleggen.

9. Kiki Challenge

Last but not least: de meest recente challenge. Deze was voor de iets ouderen, aangezien je er een auto voor nodig had maar ook dit ging niet altijd even vlotjes.

Lees ookDe schattige #snootchallenge neemt het internet over en OMG, we can’t

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Herinner jij je deze 9 populaire internet challenges nog?
Sluiten