Lissa
Lissa Entertainment 24 feb 2019

Wedden dat je deze 8 dingen over Gigi Hadid nog niet wist?

Gigi Hadid is op het moment een van de succesvolste modellen die we kennen. Toch zijn er nog wat dingen die jij gegarandeerd nog niet over haar wist.

1. Haar echte naam …

… is Jelena Noura Hadid. Het begon allemaal toen ze nog op de basisschool zat met een klasgenootje dat Helena heette. De lerares vond het te verwarrend dus daar moest een oplossing voor komen. Haar moeder noemde haar af en toe wel eens Gigi, dus dat werd vanaf toen haar nieuwe naam.

2. Fanatieke sporter

Als Gigi geen model was geworden, was ze misschien wel in de sportwereld geëindigd. Op school speelde ze in het volleybalteam waarmee ze zelfs deelnam aan de Junior Olympics. Ook is ze net als haar zus Bella een echt paardenmeisje. Beide Hadids deden aan paardensport op hoog niveau.

3. Haar favoriete snacks

Als model is je lichaam heilig en een goed eetpatroon is een must in een modellencarrière. Gigi is dat af en toe beu (we don’t blame her) en ze trakteert zichzelf zo nu en dan op haar favoriete snack. Ze is dol op Hollandse poffertjes of een lekkere portie frietjes met mayonaise. #samegurl

4. Op de Nederlandse televisie

Voordat de modellencarrière van Gigi Hadid een boost kreeg, was ze al eens te zien op de Nederlandse televisie. Haar moeder Yolanda was namelijk te zien in het Nederlandse ‘Hollywoodvrouwen’, een realityshow die haar leven op de voet volgde. Onder andere toen Yolanda haar trouwjurk ging passen, waren Gigi en Bella van de partij.

5. Ze gelooft in aliens

Gigi heeft een grote liefde voor het heelal en alles wat daarbij komt kijken. Net als haar lover Zayn, gelooft ook zij in aliens. Ze is ervan overtuigd dat er ergens marsmannetjes rondlopen. #creepy

6. Verre familie van Kendall Jenner

Het is algemeen bekend dat Gigi en Kendall besties for life zijn, maar wist je ook dat ze (verre) familie zijn? Gigi’s moeder Yolanda Hadid was getrouwd met David Foster, de ex-man van Linda Jenner (ondertussen heet ze Thompson), die weer de ex-vrouw is van Caitlyn Jenner. Ingewikkeld, we know.

7. Keukenprinses Gigi

De blondine blijkt een goeie chefkok te zijn. Koken is stiekem een van haar grote passies en ze heeft zelfs mee gedaan aan ‘Masterchef’. “Eat clean to stay fit, have a burger to stay sane” is haar levensmotto.

8. Slimme vrouw

Gigi is een prachtige verschijning, maar heeft ook een prachtig stel hersenen. Ze heeft namelijk Criminologie gestudeerd in New York – een goede combinatie tussen beauty en brains dus.

Nu je deze fun facts over Gigi te weten bent gekomen, ben je weer helemaal up-to-date en heb je weer genoeg gesprekstof voor op feestjes.

6 tips om met iedereen een tof gesprek te voeren

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Vogue

Reageer op artikel:
Wedden dat je deze 8 dingen over Gigi Hadid nog niet wist?
Sluiten