Lesley
Lesley Love & Life 14 sep 2018

8 dingen die wij liever willen dan de nieuwe iPhone

Gisteravond stelde Apple zijn nieuwe iPhone voor, en dat grapje kost maar liefst 1259 euro. Gelukkig is er ook een goedkopere variant, daar betaal je ‘maar’ 1159 euro voor. En voor de echte sukkelaars is er ook eentje van 859 euro. Iedereen die meer gezond verstand dan geld heeft, geven we alvast wat inspiratie want met die 1259 flappen kun je nog veel meer doen. 

1259 Eurodeals

Voor een McFlurry heb je dan wel geen geld meer, maar je moet iets overhebben voor 1259 Eurodeals in de McDonald’s.

liever willen dan nieuwe iphone

256 Pumpkin Spice Lattes

De bladeren zijn nog niet gevallen, maar dat is ook allang niet meer onze definitie van de herfst. Wat wij wel met het najaar associëren? De Pumpkin Spice Latte’s bij Starbucks. Met de prijs van één iPhone kun je er maar liefst 256 kopen.

Twee mogelijke problemen: halverwege de herfst maken ze alweer plaats voor winterdrankjes, dus je zou zo’n zeven keer per dag naar de Starbucks moeten. En dan heb je ook nog geen smartphone die al die spelfouten op de beker op Instagram kan knallen natuurlijk.

liever willen dan nieuwe iphone

1.259.000 eurocenten

Niet nuttig, wel een geweldig beeld: we wisselen het bedrag wel in voor 1.259.000 eurocenten om erin te kunnen zwemmen als Dagobert Duck. Van belachelijk veel geld gesproken.

liever willen dan nieuwe iphone

6 keer naar Pukkelpop

Het is nog maar half september en wij missen de festivalzomer al. Weten dat we geld genoeg hebben om zes zomers op rij naar Pukkelpop te kunnen als we die nieuwe iPhone links laten liggen maakt ons dan ook héél blij. En dan heb je zelfs nog 29 euro over voor bonnetjes! #feest. Gesteld dat Chokri zijn combitickets zes jaar lang aan dezelfde, ahum, democratische prijzen van 205 euro blijft verkopen.

liever willen dan nieuwe iphone

140 keer naar de frituur

We herhalen: honderdveertig. keer. naar. de. frituur. Afhankelijk van wat je bestelt natuurlijk, maar onze grote met ketchup en een boulette en chicken fingers kosten negen euro en die kunnen héél vaak in 1259 euries.

liever willen dan nieuwe iphone

Een nachtje in de Burj Al Arab

Dit architecturaal hoogstandje vind je in Dubai en is het enige hotel ter wereld met zeven sterren. Met een hoogte van 321 meter is het hotel net iets kleiner dan het Empire State Building en het ontwerp en de bouw van het hotel waren zo duur dat het hotel zo’n 400 jaar lang moet worden volgeboekt voor het überhaupt rendabel wordt.

liever willen dan nieuwe iphone

De minst dure kamer kun je er al krijgen voor 856 euro en met die overige 400 euro kun je 10 keer over de brug lopen die het hotel (dat zich op het water bevindt) met het vasteland verbindt. Dat kost namelijk ook nog zo’n veertig euro. Of je gaat eten in het onderwaterrestaurant waar je per onderzeeër heen kunt, maar we schatten dat je dan nog wel een paar extra iPhones moet laten liggen.

9369 Oreo-koekjes

Dat zijn 585 pakken, want een pak kost 2,15 euro en daar zitten er zestien in. Geen idee in welke garage of berging we die gaan opbergen, maar we willen ze wel.

liever willen dan nieuwe iphone

26 keer naar Disneyland

Een dagticket scoor je al vanaf 46 euro en met dat geld kun je dus 26 keer naar het leukste pretpark op aarde. En dan heb je nog 63 euries over voor een diadeem met Minnie Mouse-oortjes.

liever willen dan nieuwe iphone
Reageer op artikel:
8 dingen die wij liever willen dan de nieuwe iPhone
Sluiten