Love & Life 10 jan 2019 Lesley

7 struggles die alleen meisjes met een resting bitch face hebben

Iedereen vraagt zich continu af of je boos bent en je komt een tikje arrogant over. En dat terwijl het allemaal gewoon aan je resting bitch face ligt – al moet je eerlijk toegeven dat je na de zevende opmerking effectief boos wordt. Deze zeven struggles kent iedereen met een resting bitch face.

1. “Gaat alles wel goed?”

Nu niet meer, wel bedankt. Mijn dag verliep perfect tot jij en je dwaze vragen ‘m kwamen verstoren – doei.

2. “Ben je soms boos?”

Again: nu wel. Je was het niet, maar nu wil je iemand op zijn gezicht slaan. In het begin voelde je je nog schuldig omdat iedereen dacht dat je boos op hen was, nu word je er gewoon agressief van.

resting bitch face

3. “Je zou wat vaker moeten lachen”

En jij zou wat vaker je bek moeten houden. Je lacht echt weleens, maar dan moet het ook wel grappig zijn. #moetjustniks

4. Andere meisjes vinden je arrogant, zonder je te kennen

Terwijl je dat toch écht niet bent. Zij kijken eerder arrogant naar jou, al heeft dat waarschijnlijk iets te maken met het kip/ei-verhaal. Om eerlijk te zijn besteed je er nog maar weinig aandacht aan, want ze denken het toch wel.

5. Mensen zijn bang van je

Soms check je jezelf nog even in de spiegel om te kijken of je dan echt zo angstaanjagend bent. Eerlijk waar, je snapt er niks van: zo eng is je spiegelbeeld toch helemaal niet?

resting bitch face

6. Mensen vinden het lastig om je in te schatten

Als je écht ergens mee zit, vinden je vriendinnen het lastig om dat aan je te zien. Je kijkt namelijk standaard een beetje boos. Al is dat ook wel een voordeel, als je die ene eikel het niet gunt om te tonen dat je helemaal niet over ‘m heen bent bijvoorbeeld.

7. Je hoort heel vaak: ‘Oh, eigenlijk ben je echt heel lief’

Leuk dat je daar nu pas achterkomt, thank you very much. Al is het ergens natuurlijk ook een compliment dat je gewoon wél een topwijf bent, maar dat wist je natuurlijk al lang.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Beautify

Reageer op artikel:
7 struggles die alleen meisjes met een resting bitch face hebben
Sluiten