Liefde & Seks 10 jul 2018 Lesley

7 struggles die je herkent als je een nieuwe relatie hebt

Kun je eindelijk volmondig ‘ja’ antwoorden op de vraag of je van ‘t straat bent, komen er alweer nieuwe struggles de kop opsteken. Je bent dol op je kersverse lief, maar er zijn toch ook een paar dingen die je knap lastig vindt. Moet je je tandenborstel meenemen? Houd je je make-up op als je gaat slapen? En damn, wat mis je je me-time. 

1. Moet ik m’n tandenborstel meenemen?

En wat met make-updoekjes, make-up én schoon ondergoed? Als hij je uitnodigt om te gaan eten en naar een film te kijken, dan weet je dat je waarschijnlijk niet thuis zult slapen. Maar weet hij dat ook? En ben je dan te enthousiast als je met een tas vol spullen arriveert? Je wilt hem niet afschrikken, maar je wilt ook wel je tanden poetsen? Dilemma’s, dilemma’s, …

2. Je krijgt nooit genoeg slaap. Nooit.

Los van het feit dat je de eerste weken niet van elkaar kunt afblijven is het ook gewoon retemoeilijk om samen te slapen. Thuis heb je een bed voor jou alleen en kun je in het midden liggen, nu moet je rekening houden met een effectieve tweede persoon in dat tweepersoonsbed.

nieuwe relatie

3. Je bent liever bij jou thuis dan bij je lief.

Goh, is het toeval dat jullie altijd bij jou thuis afspreken? Niet echt. Je voelt je nog niet helemaal thuis bij hem, dus je spreekt het liefst gewoon bij jou thuis af. Daar heb je tenminste wel gewoon een tandenborstel ter beschikking, weet je alles staan en … het belangrijkste: je kunt zelf de temperatuur bepalen. Waarom is het huis van elke kerel zo verschrikkelijk koud? Je slaapt veel liever in een warme,  knusse kamer dan in een soort iglo. Wanneer hebben ze dat nu eindelijk eens door?

4. Houd je je make-up op in bed?

We weten allemaal hoe slecht het is om met make-up op in bed te kruipen. Maar in een nieuwe relatie is het best moeilijk om je meteen helemaal bloot te geven. Natuurlijk moet hij je graag zien om wie je bent, maar hé, je wilt ook niet dat hij na twee weken al ontdekt dat die #flawless alleen opgaat met wat concealer en mascara.

nieuwe relatie

5. Je moet heel vroeg de deur uit.

Of je nu nog naar huis gaat voor je werk- of schooldag of je meteen van bij hem vertrekt: het. is. altijd. vroeg. Met als gevolg dat je kapot bent voor de rest van de week.

6. Je komt bijna elke keer te laat op je werk.

Als de wekker gaat, spring je normaal gezien direct uit bed (haha), maar als je bij je nieuw lief blijft slapen is de kans natuurlijk groot dat jullie eerst nog andere dingen te doen hebben. Ach, die paar minuutjes te laat zijn het meer dan waard.

nieuwe relatie

7. Je mist je me-time.

Hoewel je helemaal gek bent op je nieuw lief, mis je het toch wel om lekker alleen in bed te liggen, zelf te kiezen naar welke serie je wilt kijken of welke afhaalmaaltijd je wilt bestellen. Samen kiezen is zo verschrikkelijk vermoeiend.

Reageer op artikel:
7 struggles die je herkent als je een nieuwe relatie hebt
Sluiten