Lesley
Lesley Love & Life 25 jul 2018

7 sekstips voor als het écht te warm is om de koffer in te duiken

Seks in de zomer is verschrikkelijk. Nu ja, verschrikkelijk is lichtjes overdreven, maar tijdens deze hittegolf willen wij lichamelijk contact zoveel mogelijk beperken. Vrij lastig in the heat of the moment (pun intended), tenzij je deze tips ter harte neemt. 

Zeg je bed vaarwel

Je bed is al te heet om in te slapen, laat staan dat je er nu seks wilt hebben. Bedden en zetels hebben kussens en die houden warmte vast, dus blijf er weg als je seksleven je lief is. Ineens ziet de grond er vrij verleidelijk (en vooral fris) uit en hé, iets nieuws proberen is altijd opwindend.

sekstips warm

Ice, ice baby

Dit is hét moment om eindelijk die ijsblokjes eens boven te halen. Voelde dat altijd nogal onwennig of geforceerd? Geloof ons: hij zal je alleen maar dankbaar zijn én hij wordt er vast warm en koud tegelijk van.

Kies het juiste standje

En dan bedoelen we standjes waarbij je lichamelijk contact tot het absolute minimum beperkt. Die Kamasutra proberen jullie een andere keer maar uit. In de winter bijvoorbeeld. Goede standjes voor als je je kapot zweet, zijn doggy style of 69’en. Ook als jij bovenop zit, hoeven jullie lijven niet zo onaangenaam tegen elkaar te schuren. Wat je ook doet: blijf. weg. van. missionaris.

sekstips warm

Voorspel

Kinda takes away part of the fun, maar je kunt het ook gewoon bij uitgebreid voorspel houden. De kans is groot dat je dit advies in the heat of the moment toch wel in de wind slaat (haha, alsof er wind is), maar er is niks mis met orale seks of wat old-fashioned handwerk.

Overweeg glijmiddel met een smaakje

Waag je je in dit hete weer aan een blowjob? Good for you. Als je er glijmiddel met een muntsmaak bijhaalt, hou je zelf het hoofd koel terwijl het zijne explodeert. En zo lijkt het bijna op een ijsje. Bijna.

Doucheseks

In de douche is het gegarandeerd lekker fris én je verandert weer eens van omgeving. Win-win! Vrij groot nadeel: het is moeilijk en oncomfortabel. Je krijgt er vaker een halve hernia dan een orgasme van, maar het is warm en de opties zijn nu eenmaal gelimiteerd. Doucheseks is beter dan geen seks.

sekstips warm

Ga naar buiten

‘s Avonds en ‘s nachts is het buiten heerlijk koel én de buitenlucht heeft iets extra opwindend to get it on. Doe het liefst wel op een plek waar dat ook effectief legaal is en waar pottenkijkers niet op je vingers (en andere lichaamsdelen) zitten te kijken.

Onderzoek: op deze plek hebben mannen het liefst seks

Reageer op artikel:
7 sekstips voor als het écht te warm is om de koffer in te duiken
Sluiten