Het bewijs dat élk kapsel met een froufrou staat

Beauty

Het bewijs dat élk kapsel met een froufrou staat

Of je hebt er eentje gehad, of je hebt heel lang getwijfeld om er eentje te laten knippen. Jep, we hebben het over de froufrou. Voor die laatste categorie vrouwen is er nu hét bewijs dat letterlijk élk kapsel staat met een froufrou. 

1. Krullenkoppen united

Wie beweert dat krullen en een froufrou niet bij elkaar passen, heeft dit kapsel duidelijk nog niet gezien. Akkoord: niet elke krullenkop is hetzelfde (dat zal elk meisje met krullen beamen), maar ook niet elke froufrou is dat. Het is dus op zijn minst de moeite waard om eens te checken of er een frou’tje is dat bij je past.

View this post on Instagram

Retro Vibes. V&A

A post shared by Ciara (@ciara) on

2. Een rommelige froufrou

Het leuke aan een rommelige froufrou is dat je er heel veel kanten mee op kunt. Je kunt ‘m strak naar voren dragen voor een nette look, maar ook nonchalant of in een middenscheiding. Up to you!

3. Nonchalant met beach waves

Door je haar in lichte beach waves te stylen met een zeezoutspray krijg je een speels effect zoals op onderstaande foto.

kapsel froufrou

4. Het gordijntje

Als er één froufrou is die je de laatste tijd her en der ziet opduiken, is het wel de ‘gordijn’-frou waar Alexa Chung om bekendstaat. Je kunt deze pony zowel chic als nonchalant dragen én het grote voordeel is dat het ook helemaal niet zo opvalt dat je je froufrou laat uitgroeien, eens je ‘m eenmaal beu bent. Gewoon doen dus.

View this post on Instagram

Sup?

A post shared by Alexa (@alexachung) on

5. Schuine pony

Ook met de schuine pony kun je alle kanten op. Draag ‘m speels, zoals Bella Hadid op deze foto, of net zakelijk en gesofisticeerd. Kies je helemaal zelf.

6. Kort haar

Wie zei dat kort haar niet vrouwelijk kan zijn, heeft het mis (en krijgt het ook aan de stok met de kortharige helft van het NSMBL-team). Knal er een froufrou tegenaan en je ziet eruit om door een ringetje te halen.

7. Met bob

Ook wel bekend onder de naam ‘bloempotkapsel’. Toegegeven: dit kapsel moet bij de vorm van je gezicht passen, maar als dat zo is, staat het wel prachtig. Gouden raad van tante Kaat: toets even af met je kapper of dit een goed kapsel is voor jou.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.