Alex
Alex Fashion 30 jun 2018

6 witte sneakers voor als je die Stan Smiths beu bent

Een paar jaar geleden wekte Adidas de witte sneakers weer tot leven en they’re here to stay. Ben je je klassieke Stan Smiths toch wat beu? Deze zes alternatieven wil je meteen in je winkelmandje laden. 

1. Platform sneakers – €76,50

Met een witte platform sneaker zie je er casual uit, maar ga je tegelijkertijd toch voor die bold look. Wel even oppassen dat je niet op je gezicht valt en/of je enkels omslaat – we spreken uit ervaring.

witte sneakers

2. Chunky sneakers – €52,-

Elegant? Niet echt. Vrouwelijk? Meh. Maar holy moly, je ziet er wel meteen vijftien keer stoerder uit. Je moet er misschien even aan wennen, maar wij vinden ze fantastisch.

witte sneakers

3. Versierde sneakers – €76,50

De gemiddelde witte sneaker is redelijk – vergeef ons de basic woordkeuze – basic. Gooi er een paar studs, kraaltjes of andere gekkigheid op voor een stoerdere look.

witte sneakers

4. Sneakers met tekst – €39,95

Geef Balenciaga maar de schuld, wij zijn fan van sneakers met (handgeschreven) tekst erop. En ja, het telt ook als je in een dronken bui iets op je afgetrapte festivalsneakers tekent.

witte sneakers

5. Dad sneakers – €119,99

We schreven het eerder al, maar de ietwat lompe dad sneakers zijn helemaal in dit seizoen. De Fila Disruptors blijven de grote favoriet.

witte sneakers

6. Stan Smiths met klittenband – €87,50

Technisch gezien nog steeds good old Stan Smiths, maar wel met een kick-ass upgrade. Je ziet sneakers met klittenband steeds vaker opduiken – en nee, niet alleen bij je neefje – en ze sparen je ‘s ochtends ook weer de volle vijf seconden uit die je kunt gebruiken om te snoozen. Win-win!

witte sneakers

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
6 witte sneakers voor als je die Stan Smiths beu bent
Sluiten