Lissa
Lissa Love & Life 13 aug 2019

Dit zijn de 6 vreselijkste posts die koppels op Facebook plaatsen

Wanneer we door onze Facebook-feed scrollen, komen we vaak de meest cliché posts van tortelduifjes tegen waar we bijna van kokhalzen. Wij somden hier de zes vreselijkste posts op die koppels op Facebook plaatsen.

1. Hoeveel maanden ze ondertussen al samen zijn

Koppels die el-ke maand op Facebook plaatsen hoe lang ze ondertussen al samenzijn is misschien wel het vreselijkste ooit. Proficiat, jullie zijn exact een maand langer samen dan vorige maand. Wat een wiskundeknobbels.

koppels op Facebook - 1

2. Overgelukkige spring-foto’s

Waarom koppels altijd naast elkaar in de lucht springen voor een foto snappen we niet zo goed. En waarom ze die foto’s dan op Facebook moeten posten, snappen we nog minder. #jumpforjoy misschien?

koppels op Facebook - 2

3. Verjaardagsberichtjes op elkaars tijdlijn

Een gewone ‘Gelukkige verjaardag, schat! X’ is tegenwoordig te mainstream geworden. Een slideshow van foto’s met een romantisch liedje op de achtergrond en een heel boek over wat ze samen al hebben meegemaakt is nu de trend. En laat één ding duidelijk zijn: wij zijn géén fan.

koppels op Facebook - 3

4. Ellendig lange fotoshoots (mét filters)

Dat koppels nu en dan een fotootje online zetten is cute en daar kunnen we mee leven. Maar elke week een hele fotocollectie van waar ze samen in de zetel zitten? Wij zien het nut er écht niet van in.

koppels op Facebook - 4

5. Een gezamenlijke account

Want ja, in een relatie moet je natuurlijk alles delen. En met alles bedoelen we: alles. Zelfs een Facebook-account. Jij denkt: schattig. De rest van de wereld denkt: who’s the cheater? 

Koppels op Facebook - 5

6. Foto’s van alle cadeaus die je krijgt

Goed voor jou dat je een sugar daddy hebt gevonden in plaats van een gewoon lief. Geweldig dat je bij elke ademhaling een cadeautje krijgt. Echt. Leuk voor jou. Misschien zijn we zelf een beetje jaloers, maar we hoeven dat niet allemaal op onze feed voorbij zien komen.

koppels op Facebook - 6

Ben je toch liever single en niet zo ready to mingle? Snappen we helemaal.

Thrillist

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit zijn de 6 vreselijkste posts die koppels op Facebook plaatsen
Sluiten