Lissa
Lissa Love & Life 9 feb 2019

6 redenen waarom een hond beter is dan een lief

Een relatie kan gezellig zijn, maar heb je al eens overwogen om een hond in huis te nemen in plaats van een lover? Hier zijn zes redenen waarom een hond beter is dan een lief.

1. Doggo’s kosten minder geld

Iedereen weet dat een relatie geld kost. Al die dates, de cadeaus die je moet kopen op Valentijn of die citytrips die je onderneemt om de liefde te vieren. Eens je een lief hebt, merk je al snel dat de kosten oplopen. Een hond kost natuurlijk ook geld – als je hem bijvoorbeeld wilt verwennen met lekkere snoepjes – maar is lang zo duur niet als een relatie.

hond beter

2. Je kunt je eigen zin doen

Een hond zeurt niet zo aan je hoofd omdat je voor de duizendste keer op rij naar ‘Dirty Dancing’ wilt kijken. Hij komt dicht bij je liggen en snapt dat niemand Baby in the corner zet. Samen beleven jullie the time of your life. De actie-en horrorfilms die een lief met jou wil kijken kun je gerust skippen, want de afstandsbediening is all yours!

3. Je kunt je hond alles vertellen

Je kunt de sappigste roddels vertellen, je frustraties ventileren en je eigen mening geven zonder dat je hond je onderbreekt. Hij is je luisterend oor in goede en kwade dagen.

6 redenen waarom een hond beter is dan een lief

4. Honden zijn altijd blij om je te zien

Hoewel je lief je waarschijnlijk – of toch hopelijk – ook graag ziet, is een hond al-tijd blij om je te zien.

5. Je bent totaal onafhankelijk

Niemand houdt je tegen om naar een leuk feestje te gaan of om je vrienden bij je thuis uit te nodigen. Aan je hond hoef je geen toestemming te vragen.

6. Je moet je bed niet delen

Hoewel je hond misschien altijd bij jou op bed komt liggen, eist hij geen stuk van het deken op. Which means: jij kunt van het ene uiterste van je bed naar het andere rollen.

Meer redenen waarom honden geweldig zijn? Dit Instagramaccount toont je de leukste dog-memes.

Follow Friday #30: de beste hondenmemes op @dogsbeingbasic

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.Reageer op artikel:
6 redenen waarom een hond beter is dan een lief
Sluiten