Lesley
Lesley Travel 26 jan 2018

Even wegdromen: de 6 meest gewilde Airbnb’s ter wereld

Airbnb’s, we love them. Je hoeft niet langer te slapen in dure, onpersoonlijke hotelkamers, maar gewoon in lokale huizen of appartementen. Onderstaande locaties werden door de meeste mensen op hun wish list gezet. Wij willen alvast nú boeken. 

1. Off Grid it House in Pioneertown, Amerika

Dit huis staat in de woestijn in Californië. De omgeving is heerlijk rustig en het huis ligt aan een onverharde weg. Het huis heeft een industriële stijl en er is plaats voor vier personen in twee slaapkamers. Dat alles krijg je voor 359 euro per nacht.
AirBnB's
AirBnB's

2. Secluded Intown Treehouse in Atlanta, Amerika

Midden in de natuur kun je slapen in dit boomhuis. Voor 330 euro per nacht slaap je hier met zijn tweetjes. Wauw.
AirBnB's
AirBnB's

3. Balian treehouse mét zwembad in Selemadeg Barat, Indonesië

Dit boomhuis staat bekend als the mushroom villa. Het huis ligt op drie minuten lopen van de stad en het strand en heeft een tuin van 900 vierkante meter met zwembad. Te boeken voor 68 euro (!) per nacht.
AirBnB's
AirBnB's

4. Pirates of the Caribbean getaway in Topanga Canyon, Amerika

Deze ontzettend relaxte plaats is waar je geheel in Pirates of the Caribbean-stijl kunt slapen met zijn tweetjes. Dit kost 90 euro per nacht.
AirBnB's
AirBnB's

5. Aromantica treehouse in San Salvatore Monferrato, Italië

Weer een boomhuis, maar dit keer iets dichterbij. Dit huisje is ontzettend romantisch en heeft een adembenemend uitzicht om met zijn tweetjes van te genieten. De kosten? 140 euro per nacht.
AirBnB's
AirBnB's

6. The Seashell House in Isja Mujeres, Mexico

Wauw, wat is dit een mooi huis. Vanbuiten ziet het er speciaal uit, maar ook vanbinnen zijn alle vormen gebaseerd op schelpen. Vanaf 235 euro per nacht kun je hier slapen met vier personen. De architect woont zelf naast zijn seashell house, dus als je vragen hebt over het bijzondere gebouw kun je gewoon even langsgaan.
AirBnB's
AirBnB's

Reageer op artikel:
Even wegdromen: de 6 meest gewilde Airbnb’s ter wereld
Sluiten