Lesley
Lesley Beauty 29 mei 2019

5 beautyhacks voor luie meisjes die ‘s ochtends liever uitslapen

Wij willen best én mascara én een geslaagde eyeliner én blush én foundation én concealer op ons gezicht smeren, het is alleen – schrap dat laatste, eigenlijk willen we alleen maar slapen. En omdat wij vast niet de enige luieriken zijn, hebben we zes beautyhacks verzameld voor luie meisjes. 

1. Slaap op meerdere kussens om een puffy gezicht te vermijden

Slaap op meerdere kussens of verleg je matras zodat je hart hoger ligt dan je benen. Drinks ‘s avonds ook veel water: dat helpt tegen eventuele zwelling. Let er wel op dat je niet te dicht bij bedtijd nog veel drinkt, of je moet tijdens de nacht veel naar het toilet.

2. Bewaar reinigers en moisturizers in de koelkast

Als je huid gevoelig is voor irritatie, helpt het om je gezichtsreiniger en moisturizer in de koelkast te bewaren. Dankzij de koele temperatuur zal je huid kalmeren en zacht aanvoelen.

3. Foundation op? Geen probleem

De foundation is op en je hebt geen tijd gehad om naar de winkel te gaan voor nieuwe. We hebben het allemaal weleens meegemaakt, maar nu is de paniekreactie die daarop volgt verleden tijd. Je kunt zelf je foundation maken door je concealer en moisturizer te mengen.

4. Verberg vermoeide ogen met beige oogschaduw

Wanneer je maar vijf minuten hebt om je klaar te maken is je ogen schminken soms een uitdaging. Gebruik beige oogschaduw om je vermoeide ogen te verbergen. De bruine tint zorgt ervoor dat je wimpers tot hun recht komen, daarna werk je af met twee lagen mascara. Met deze simpele truc lijk je wakkerder. Lijk.

5. Gebruik een washandje tegen gebarsten lippen

Gebruik een proper washandje om je lippen te masseren. Hierdoor lossen de velletjes en kun jij genieten van mooie, zijdezachte lippen. Werk je lippen eventueel nog af door je favoriete lippenstift op te doen.

Meer beautyhacks?

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5 beautyhacks voor luie meisjes die ‘s ochtends liever uitslapen
Sluiten