Lesley
Lesley Love & Life 9 jul 2019

Dit zijn de 5 leukste dingen aan een festival

Betekent zomer voor jou niet alleen reizen en rosés op een terras, maar ook boiten op de festivals? We feel you. Deze vijf dingen zijn het allerleukst aan een festival.

1. Pintjes vanaf de middag

Net zoals op luchthavens gelden de gangbare rules of society simpelweg niet op een festival: je eerste pint trek je voor rond de middag al open om die kater van gisteren mee weg te spoelen en chips of een stuk pizza als ontbijt zijn eerder regel dan uitzondering. #deleven

2. Het eten

Je kunt natuurlijk gaan voor de standaard festivalhap (hoera voor stoofvlees-friet van tien euro), maar veel festivals zetten ook in op speciallekes. Wij mochten vorig weekend op Couleur Café proeven van nacho’s, pad thai, loempia’s én Afrikaanse beignets. 🤤 Het resultaat check je in onze weekvlog!

3. Samen stinken schept een band

Ja, je stinkt, want ain’t nobody got time for aanschuiven aan de douches als Mumford & Sons op de main stage staat. Also: ain’t nobody got goesting om in een vieze douche te kruipen. Maar het voordeel is: samen stinken schept een band.

4. Al je favoriete bands spelen op één dag

Als je geluk hebt, is de line-up alles waar je van droomde en meer. Festivals blijven duur, maar als je drie van je favoriete bands op één en dezelfde dag ziet optreden, haal je dat geld er echt wel uit.

5. Je hebt weer een berg verhalen voor achteraf

Vooral in de vroege uurtjes en op campingfeestjes durf je het weleens te bont maken. Maar hé, waar moet je het de rest van de zomer over hebben als je niet in The Hive hebt staan muilen met een random stranger? En ook op de afterparty is een #fail nooit veraf.

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
Dit zijn de 5 leukste dingen aan een festival
Sluiten