Lesley
Lesley Entertainment 12 mei 2019

5 knappe gingers die ons hart gestolen hebben

Ros bloed, rossekopkes, gingers of gewoon roodharigen: mensen die gezegend zijn met deze haarkleur krijgen allerlei koosnaampjes. Wij vinden dat gingers alle liefde verdienen, en we beginnen met dit vijftal. 

Prins Harry

Wij moesten stiekem een beetje (veel) wenen toen hij met Meghan Markle trouwde en er nu zelfs een royal baby is van het paar, en we zijn er zeker van dat we niet de enigen zijn. Kijk. dan.

Rupert Grint

Het kan aan onze ‘Harry Potter’-obsessie liggen, maar wij hebben een serieuze boon voor deze Britse charmeur. Dat vreemde lange kapsel in de vierde film vergeven we hem dan ook graag.

knappe gingers

Kevin McKidd

Je zou het bijna vergeten, maar naast McDreamy en McSteamy heeft ‘Grey’s Anatomy’ nog heel wat te bieden. McKidd bijvoorbeeld. Kevin McKidd.

knappe gingers

Eddie Redmayne

We hebben onze bedenkingen bij de ‘Fantastic Beasts’-saga, maar dat neemt niet weg dat Eddie een voortreffelijk acteur is … en voortreffelijk om naar te kijken. ?

knappe gingers

Benedict Cumberbatch

Jep, Benedict Cumberbatch is eigenlijk ros. We repeat: Benedict Cumberbatch is ros. En jep, it’s very weird.

knappe gingers

Wat al deze rosse vonken gemeen hebben? Ze zijn, euh, vrij onbereikbaar. Zelf een rossekop aan de haak slaan? Dat kan op 16 mei in Brussel. Daar zet het Britse Red Hot dan namelijk zijn tenten op.

Al zeven jaar zetten ze roodharigen in de schijnwerper met kalenders, boeken en exposities en nu komen ze dus ook naar België. Voor hun nieuwste fototentoonstelling ‘This Is Ginger’ is de organisatie nog op zoek naar Belgische roodharigen.

Wil je meedoen? Dan zijn er twee vereisten: je moet rood haar hebben én meerderjarig zijn. Kandidaten worden gevraagd hun persoonlijke verhaal te delen over hoe ‘anders zijn’ een positieve impact kan hebben op je leven. Neem als de bliksem een kijkje op de Instagram-pagina van Red Hot en stuur hen een privébericht waarin je vertelt wat roodharig zijn voor jou betekent.

Oh ja enne … Als je niet gezegend bent met ginger genes neem je ook maar beter een kijkje, want je vindt er dit soort plaatjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RED HOT (@redhot100) op


Ons vind je er alvast ook.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NSMBL.be (@nsmblbe) op

Meer wegsmelten dankzij onze favoriete ginger doe je hier.

 

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5 knappe gingers die ons hart gestolen hebben
Sluiten