Deze 5 kledingtrends ga je dit voorjaar overal zien

Fashion

Deze 5 kledingtrends ga je dit voorjaar overal zien

De solden zijn voorbij en de nieuwe collecties stromen massaal de winkels binnen. En jij? Jij hebt een kledingcrisis, bent ervan overtuigd dat je niets hebt om aan te trekken en staat te popelen om veel te veel geld uit te geven aan al die nieuwe trends. Deze vijf dingen wil je dit voorjaar sowieso. 

1. Boilersuit

Is het nog te koud voor je frisse zomerse jumpsuits? Een boilersuit is ideaal om die tussenperiode te overbruggen. Perfect voor inspiratieloze dagen waarop je er toch goed uit wilt zien, want je hoeft niet na te denken over combinaties. Gewoon een paar stoere laarzen of coole sneakers en you’re good to go.

2. Slouchy boots

De overknee boots ken je intussen wel, en de slouchy boots zijn daar een variant op. In de jaren ’90 waren de afzakbotten al ontzettend populair en nu maken ze een heuse comeback. Combineer de laarzen met een simpel rokje of jurkje, de schoenen zijn namelijk al opvallend genoeg.

3. Dierenprint

Als dit als een verrassing komt, hebben we geen idee waar je de afgelopen maanden hebt gezeten. Panter- en slangenprint waren al all over the place, en binnenkort hult iedereen zich ook in koeienvachtjes. #moooo

Ben je een leopard girl by heart, maar raak je nu écht uitgekeken op de panterprint? Sneak ‘m dan subtiel in je accessoires. Denk: oorbellen, tasjes en schoenen.

4. Gekleurde jeansbroeken

Een jeansbroek is altijd een goede basic, maar we kunnen ons voorstellen dat je daar snel op uitgekeken bent. Daarom is de two toned-spijkerbroek ideaal. Bij deze broek worden twee verschillende kleuren spijkerstof gecombineerd, wat voor een speels effect zorgt.

5. Panty’s met een print

Stipjes, ruitjes, hartjes, logo’s en verschillende kleuren door elkaar: we zien steeds vaker panty’s met een print voorbijkomen. Ga all out of kies een simpel rokje met een hysterische panty – let er alleen wel op dat je er niet uitziet als een kleuter waar de regenboog net op heeft gekotst.

PS: NSMBL is er nu ook elke vrijdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook.