Tessa
Tessa Entertainment 11 sep 2019

5 hilarische en oprechte vrouwelijke celebs die je wilt volgen op Instagram

In een wereld vol Photoshop, Facetune en gezichtsfilters is Instagram bijna een enge plek geworden. Ogen die de helft van je gezicht innemen en neuzen die zodanig geairbrusht zijn dat je ze niet meer ziet, lijken tegenwoordig normaal. Gelukkig zijn er ook celebs die kalm aandoen met Photoshop. Dit zijn onze 5 favoriete oprechte én grappige beroemdheden op Instagram.

Natuurlijk maken deze beroemdheden zo nu en dan ook wel gebruik van een VSCO-filtertje en wordt er vast weleens iets op Photoshop veranderd. Toch zien zij er doorgaans wel uit als echte mensen in plaats van een soort cyborgs. Tegenwoordig lijkt het zelfs alsof we geen vitale organen meer mogen hebben – want hoe kun je de heupen van Kim Kardashian hebben en een taille zo breed als een haarspeld? Precies, dat is onmogelijk.

We weten natuurlijk dat veel influencers en celebrity’s op Instagram hun foto’s en lichamen bewerken en dat ze er niet écht zo uitzien. Toch kan het wat ons betreft geen kwaad om een lijstje te delen van beroemdheden die real zijn op Instagram. Dit zijn onze favoriete celebs om te volgen op the gram.

1. Rachel Bloom

Mocht je nog nooit van Rachel Bloom gehoord hebben, ga dan linea reacta naar Netflix om de serie ‘Crazy Ex-Girlfriend’ te checken. Rachel speelt de hoofdrol in de serie én heeft de Netflix Original gecreëerd. Ze kan schrijven, zingen, acteren en is ook nog eens hilarisch. Daarnaast zet Rachel zich veel in voor het doorbreken van taboes rond mentale gezondheid.

In de serie zingt ze onder andere over corrigerend ondergoed, en de struggles die borsten en blaasontstekingen met zich meebrengen. En op social media is ze al net zo echt. Ze post van alles over haar leven, maar veel filters en edit-werk hoef je op haar Instagram-pagina niet te verwachten. Vinden we top.

View this post on Instagram

#tbt to whatever this day was

A post shared by Rachel Bloom (@racheldoesstuff) on

2. Zoë Kravitz

Ook Zoë Kravitz is een beroemde vrouw die we graag volgen op Instagram. Ze is bizar knap én haar Instagram-feed lijkt in onze ogen heel real. We zien veel foto’s met en zonder make-up. Ze deelt natuurlijk ook beelden van fotoshoots die ze heeft gedaan, maar ze lijkt haar foto’s nooit te verbergen onder een hele lading aan filters en Photoshop. O ja, ook voor hilarische memes kun je Zoë volgen.

View this post on Instagram

bonnie + renata 4 lyfe. who just watched ????

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

3. Chrissy Teigen

Duh. Eigenlijk zouden we niet uit hoeven leggen waarom iedereen Chrissy Teigen moet volgen. Niet alleen haar Twitter-game is on point, ook op Instagram is ze hi-la-risch. Ze deelt voornamelijk foto’s van haar kiddo’s en van zichzelf, maar op een hele relaxte manier. Chrissy is niet bang om haar echte lichaam te laten zien (dat nog steeds #bodygoals is, maar dat ook nog alle organen en ribben heeft) en haar make-uploze gezicht. Wij willen meer Chrissy in ons leven.

View this post on Instagram

when I was young, makeup was just for the face @glencocoforhair @dianebuzzetta

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

4. Kristen Bell

Ook Kristen Bell hoort in het rijtje met ‘echte’ celebs op Instagram. Haar Insta-feed toont vooral dat ze een normaal persoon en een werkende moeder is. Verwacht veel familiefoto’s, make-uploze selfies, inspirerende quotes en zelfs foto’s van het ouderschap dat niet altijd even gemakkelijk is.

View this post on Instagram

First emergency room visit. One hairline fracture and a finger smushed so hard in the door it popped like a jelly donut. Thank you so much to @childrensla for the amazing care, thank u Dr. Olsen, and Sonia our child life specialist. Did you know that when you enter the emergency room at @childrensla you immediately get a "Child Life Specialist" trained to make sure your child knows what happening? And to make sure you understand all of what's happening and your choices? It made us feel so safe. And @childrensla follows up the next day with a phone call to make sure all is well after the trauma. Excellent care all around. Thank you to all who helped my baby. (Ps I'm not attaching a pic of the finger because there was literally burger popping out all over and it as pretty gross.)

A post shared by kristen bell (@kristenanniebell) on

5. Amy Schumer

Actrice Amy Schumer is ook een must-follow als je meer body positive beroemdheden wilt volgen op Instagram. Ze deelt veel normale foto’s en is open over mentale gezondheid en de minder leuke momenten in het leven. Bovenal is Amy vooral hilarisch en wil je haar alleen al volgen vanwege haar fantastische captions.

View this post on Instagram

I’m really sorry if I offended anyone with my hospital underwear. Except I’m just kidding.#csection #balmain

A post shared by @ amyschumer on

Lees ook: Deze celebs komen met de allerbeste comebacks op sociale media

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
5 hilarische en oprechte vrouwelijke celebs die je wilt volgen op Instagram
Sluiten