Alex
Alex Fashion 26 nov 2018

5 soorten beha’s die perfect zijn voor onder je meest tricky jurkjes

Met de feestdagen om de hoek wil je je op een etentje van je beste kant laten zien. Maar wat als die beste kant verstoord wordt door lelijke behabandjes? Om dat probleem te tackelen ga je het best nu al op zoek naar een geschikte beha voor onder dat tricky jurkje. 

1. Rugdecolleté? Geen probleem

Heeft je jurk een laag uitgesneden rugdecolleté? Dan kun je natuurlijk gaan voor een plakbeha, maar als je liever een echte draagt, zijn deze low back straps ook een optie. Je bevestigt ze aan je eigen beha en kruist ze zo naar voren. Je koopt ze hier voor 9,99 euro.

beha decolleté

2. Voor een diep decolleté

Valt je decolleté iets lager dan gemiddeld? Dan moet je beha ook een iets dieper decolleté hebben. Je kunt ook gaan voor tepelplakkers, maar met deze beha heb je ietwat ondersteuning en worden je borsten toch wat gelift. Je koopt ‘m voor 51,99 euro.

beha decolleté

3. Racerback to the rescue

Draag je een jurkje of topje met een racerback? Dan kunnen je beha-bandjes de boel al eens verpesten. Met dit handige clipje hecht je je bandjes aan elkaar, waardoor ze niet meer opvallen. Extra voordeel: je krijgt er nog een borstlift van ook.

beha decolleté

4. Plakbeha met touwtjes

Heeft je jurkje een wel heel lage rug? Dan kan zelfs een strapless beha storend zijn. Ga in dat geval voor een plakbeha, die plak je gewoon op je borsten en je trekt ‘m aan met het touwtje in het midden. Toegegeven: je borsten krijgen niet dezelfde lift als met een push-up-beha, maar zien er alsnog perky uit.

beha decolleté

5. Tepelbedekkers voor als je écht niets mag zien

Soms is het gewoon echt onmogelijk om een beha te dragen. Als je toch niet zo van het ‘free the nipple‘ bent, kunnen tepelbedekkers handig zijn. Je hebt ze in allerlei verschillende soorten, maar deze zijn echt heel fijn. Ze zijn gemaakt van stof, waardoor je ze absoluut niet ziet zitten – in tegenstelling tot sommige siliconen tepelbedekkers.

beha decolleté

Nu alleen nog een jurkje voor erover.

De leukste feestjurken voor december want je kunt er niet te vroeg bij zijn

Reageer op artikel:
5 soorten beha’s die perfect zijn voor onder je meest tricky jurkjes
Sluiten