Myrthe
Myrthe Beauty 21 apr 2018

Highlighter vergeten? No problemo – dit zijn 5 alternatieven

Het kan zijn dat je een keer je highlighter vergeet op te doen. Het kan ook zijn dat je gewoon (bijna) nooit highlighter gebruikt en het daarom niet in huis hebt. Wat de reden ook is, hier zijn vijf alternatieven voor een mooie glans op je gezicht. 

1. Check je oogschaduwpalet

Zin in highlighter maar niks in huis? Je kunt perfect oogschaduw gebruiken. Kies voor een licht, shimmery kleurtje.

2. Vaseline als highlighter

Vaseline is een prima lippenbalsem, maar wist je dat je het ook als highlighter kunt gebruiken? Pas wel op dat je niet te veel gebruikt, veel vaseline is niet zo goed voor je gezicht en je wilt ook geen complete greasy look.

Daarnaast kan gezichtsolie ook een goed alternatief zijn voor highlighter. Meng een paar druppeltjes door je foundation en klaar! Dit zorgt er niet alleen voor dat je gezicht er gedurende de dag fris uitziet, het beschermt je huid ook. Win!

highlighter

3. Een beetje lipgloss

De kans is groot dat er een lipgloss in je tas verstopt zit. Dat komt goed uit! Dep een beetje lipgloss op je vinger en breng dit voorzichtig op je jukbeenderen aan. Zo krijg je een mooi subtiel glansje op je gezicht.

4. Concealer

Als je last hebt van donkere kringen onder je ogen gebruik je meestal een concealer gebruikt die twee à drie tinten lichter is dan je eigen gezichtskleur. Dit komt goed uit als je je highlighter bent vergeten! De lichte kleur geeft je gezicht net die gezonde glow waar je naar op zoek bent.

5. Een shimmery primer

Gebruik je een mooie shimmery primer voordat je je make-up aanbrengt? Goed nieuws: die zou je ook als highlighter kunnen gebruiken! Net als met alle producten geldt: doe er niet te wild mee, je wilt er immers niet uitzien als Edward Cullen in ‘Twilight’. En als je dat wel wilt, kun je beter meteen deze glitterzonnecrème opsmeren.

Glamour

Reageer op artikel:
Highlighter vergeten? No problemo – dit zijn 5 alternatieven
Sluiten