Lesley
Lesley Love & Life 1 nov 2019

The 30-Day Minimalism Game: wij gaan de uitdaging aan – jij ook?

The 30-Day Minimalism Game, da’s elke dag één ding meer weggooien dan de dag ervoor. Op 1 november gaat er één ding de deur uit, op 2 november twee, enzovoort. Voor meer rust in je huis én in je hoofd. NSMBL’s Lesley gaat de uitdaging aan – jij ook? 

“Ik ben geen minimalist. Sterker nog: sinds mijn zus er eentje geworden is en ze me verplichtte om haar voor haar verjaardag gewoon geld te geven heb ik een hekel aan minimalisten. Ik geef graag nutteloze maar persoonlijke cadeautjes, en er is no chance in hell dat ik mijn kitscherige gouden toothbrush holder in de vorm van een kies de deur uit doe.”

“Maarrrr … ik ben ook geen hoarder. Ik kan best dingen weggooien waar ik geen waarde meer aan hecht – het enige probleem is dat ik aan heel veel dingen waarde hecht. Ik heb nog schoolagenda’s uit de lagere school (forever proud op al die gouden stickers van de juf), mijn boekenkast is heilig (ook al doe ik niet aan herlezen, tenzij er ‘Harry Potter’ op de kaft staat) en ik heb tientallen cd’s, maar geen cd-speler.”

“Deze challenge gaat me verplichten om dingen weg te gooien die ik anders zou bijhouden, maar waar ik toch niets meer mee zou doen. Het zou mooi zijn als ik ‘m helemaal kan uitspelen, maar dat is zelfs niet per se mijn einddoel. Ik woon in een kleine studio en heb dus al heel veel rommel weggegooid. Maar omdat ik binnenkort verhuis en het liefst zo weinig mogelijk zooi meesleur (lees: mijn lief heeft het liefst dat ik zo weinig mogelijk zooi meesleur), kan het altijd beter.”

“Dag 23 (da’s mijn verjaardagsgetal!) halen zou mooi zijn, maar 30-Day Minimalism Game, here I come!”

Mijn updates kun je volgen via Instagram. Doe je zelf ook mee? Meer info over de challenge vind je hier. Tag @nsmblbe ook zeker in je foto’s! Succes enne … if it doesn’t spark joy, get rid of it. #ofzo

PS: NSMBL is er nu ook elke woensdag in je mailbox.

Het is met kattengifkes. En Blandy, die ook. Schrijf je in voor je wekelijkse portie onzin!

Reageer op artikel:
The 30-Day Minimalism Game: wij gaan de uitdaging aan – jij ook?
Sluiten