Cami
Cami Fashion 8 apr 2018

10 trends die nu leuk zijn, maar er later belachelijk gaan uitzien

Wie ooit foto’s van z’n ouders in de jaren ’80 voorbij heeft zien komen, weet wat we bedoelen. No chance in hell dat chokers in 2028 nog steeds populair zijn. Kijk maar eens naar onderstaande relatief jonge trends, waar we massaal aan meedoen of meededen, maar die ons in de toekomst compleet debiel zullen doen lijken.

Glitters en SM-accessoires

Hoewel dit af en toe al wat extreem was, zijn er toch veel mensen die deze look probeerden. Zeker op muziekfestivals hebben veel meisjes riemen en leren accessoires gecombineerd met alles wat glittert. Over tien jaar denk je sowieso: What. Was. I. Thinking?

A post shared by ade??EDC (@vibewithade) on

A post shared by Daisy Shock (@daisyshock) on

Ultraveel higlighter

Ja, highlighter doet je er momenteel glowy en gezond uitzien. Schrik echter niet als je over een paar jaar de vraag krijgt waarom je er in hemelsnaam zo bezweet uitzag toen je jonger was.

A post shared by ♡Highlighter Page✨ (@highlighterpage) on

Dad socks

Hoewel de dad socks momenteel nog hoog op onze wishlist staan, zien we ook al wel in dat we ze later maar niets zullen vinden. Aan de ene kant zijn ze lekker edgy, maar aan de andere kant bestaan er veel flatterendere trends.

dad socks

On fleek wenkbrauwen

Volle wenkbrauwen zijn prachtig en tijdloos. Toch hebben we onze twijfels bij de wenkbrauwobsessie van sommige mensen. Hoe gaat dit er over een tijdje uitzien?

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

De gerafelde rand

Bereid je maar al voor op de keer dat je aan je kinderen moet uitleggen dat je níet was aangespoeld op een onbewoond eiland, maar dat dit een van de trends was die je uit vrije wil droeg toen je nog jong en onbezonnen was.

A post shared by Erica Hoida • Fashioned|Chic (@fashionedchicstyling) on

Opgespoten lippen

Volle lippen zijn beeldschoon, maar tegenwoordig is het meer en meer te zien dat ze niet natuurlijk zijn. Dat trekt toch eigenlijk op niets.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

De sportbeha als crop top

Wie zei dat sportbeha’s alleen geschikt waren om in te sporten? Obviously iemand zonder al te veel langetermijninzicht.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

De split-trackpants

We love deze trend, maar eigenlijk is het best een raar idee om in een trainingsbroek naar je werk te gaan. Nog vreemder is het dus als er in die broek dan ook nog een split zit. Waarom doen we onszelf dit eigenlijk aan?

A post shared by Stephany Gonzalez De Cardenas (@stephanyagonzalez) on

Reageer op artikel:
10 trends die nu leuk zijn, maar er later belachelijk gaan uitzien
Sluiten