Jutta
Jutta Entertainment 1 nov 2018

10 Tel Sell-klassiekers die je terugkatapulteren naar je jeugd

Weet je nog hoe er vroeger geen digitale televisie was en je op zondag dan maar wat lag te zappen? En hoe je dan altijd net iets te lang bleef kijken naar die Tel Sell-fimpjes over magische blenders en wonderlijke afslankmachines? Dat waren nog eens tijden. 

De gedubde video’s en het veramerikaanste taaltje konden het niet doen vermoeden, maar Tel Sell is dus een Néderlands bedrijf. Sinds 1993 verkoopt het door middel van ellenlange reclames op tv de meest shitty producten, voor iedereen die maar wil geloven dat ‘ie een speciaal keukenhulpje nodig heeft om een hardgekookt ei te maken. En toch hou je van Tel Sell.

Van Brazil Butt Lift tot Nicer Dicer, hier zijn tien Tel Sell-klassiekers die je echt wilt herbeleven.

1. De Ahh Bra

“Wordt u ook moedeloos van die oncomfortabele traditionele beha’s?” vraagt een mannenstem aan het begin van dit filmpje. Doens’t sound familiar, mister (en moei je niet met onze borsten), maar toch blijft dit een geniaal filmpje.

2. Eggies

Eieren koken behoort tot de moeilijkste disciplines in de haute cuisine. Pot uit de kast halen, water koken … je weet wel. Gelukkig is er nu de Eggie, waarmee je wel gemakkelijk eieren kunt koken. En laten wij nu net dol zijn op eieren én twee linkerhanden hebben in de keuken.

3. De VibroShaper van Tel Sell

Slank en gespierd worden zonder moeite te doen? Hier met die VibroShaper! En anders wordt je wel slank van het lachen met die trillende mensen in het filmpje.

4. Abtronic x2

In dezelfde categorie als de VibroShaper: bind de Abtronic X2 om je buik en binnen een paar weken heb je een sixpack. Niet liegen, we wéten dat je ooit heel even hebt overwogen om ‘m te kopen.

5. De Snuggie

“Blijf kijken om te zien hoe u de Snuggie voor slechts 14,95 kunt bestellen” moet zowat de spannendste cliffhanger in de filmgeschiedenis zijn, maar geef toe dat je dit dekentje wilt hebben!

6. Easy Feet

“Meer dan duizend borstelharen, die uw voeten zachtjes masseren” – meer verklappen we niet.

7. Nicer Dicer

Aardappelen snijden op wel elf verschillende manieren, a dream come true. Toegegeven, de Nicer Dicer is van Tommy Teleshopping en niet van Tel Sell, maar het concept is hetzelfde én je moeder heeft dit ding waarschijnlijk ooit gekocht (om het vervolgens in de kast te laten verstoffen).

8. LeJeans

“Houdt u van leggings? Houdt u van jeans? Wat als beide samen te combineren zijn?” En wanneer je denkt dat het woord ‘jegging’ gaat vallen introduceert de verkoper met veel bombarie ‘LeJeans’! Te mooi.

9. Cake pops: flexibele bakvorm

Cakejes op een stokje, zelfs daar trappen mensen in, want wie wil er nu nog van die ouderwetse saaie cake?

10. Brazil Butt Lift

Leandro Cavalo begeleidt je in slechts zestig dagen naar de perfecte billen en dat met een dvd-pakket. Want naar die BBB-lessen in de sportzaal van je universiteit of hogeschool ga je toch nooit.

En ook deze reclamespotjes met celebs zijn briljant.

Als je je ooit slecht voelt: Courteney Cox maakte reclame voor tampons

Reageer op artikel:
10 Tel Sell-klassiekers die je terugkatapulteren naar je jeugd
Sluiten